26.8 C
Chania
Saturday, June 29, 2024

Η σκοτεινή πλευρά της βιομηχανίας πορνό αποκαλύπτεται στη συνέντευξη του Michael Porter Jr. με τη Lana Rhoades: “Θα έπρεπε να το καταστήσουν παράνομο”

Ημερομηνία:

Ο Michael Porter Jr. είχε έναν απροσδόκητο καλεσμένο στο podcast του, “Curious Mike”. Η Lana Rhoades (27), μια διάσημη ηθοποιός ταινιών ενηλίκων, μίλησε στον παίκτη των Denver Nuggets για τη σκοτεινή πλευρά της βιομηχανίας πορνό;

“Είναι η καλύτερη συνέντευξη που έχω πάρει ποτέ”, παραδέχτηκε η Lana Rhoades, η οποία αποσύρθηκε από το πορνό το 2022 για να γίνει μητέρα, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για τη συνομιλία της με τον MPJ.

Ενώ συζητούσε για τη σκοτεινή πλευρά του πορνό, η Lana Rhoades, η οποία τα τελευταία χρόνια έχει παραδεχτεί κρίσεις πανικού, κατάθλιψη και τάσεις αυτοκτονίας, μοιράστηκε ότι “υπάρχουν πολλά πράγματα με τα οποία συμφιλιώθηκα πρόσφατα και τα οποία δεν ήξερα καν ότι ήταν λάθος. Διαγνώστηκα με οριακή διαταραχή της προσωπικότητας”;

Ο Michael Porter Jr. επεσήμανε στη Lana Rhoades ότι: “Πιστεύω ότι το μέσο προσδόκιμο ζωής μιας γυναίκας στη βιομηχανία του σεξ είναι περίπου 37 χρόνια και το μέσο προσδόκιμο ζωής εκτός της βιομηχανίας είναι περίπου 78 χρόνια. Πώς είναι δυνατόν αυτό;”

“Φανταστείτε ότι συναντάτε ένα άτομο στη ρεσεψιόν και δεν νιώθετε καμία έλξη γι’ αυτό και μετά πρέπει να κάνετε σεξ μαζί του; Πιστεύετε ότι μπορεί να σας αρέσει;” ρώτησε ο Rhoades.

“Το βρίσκω πολύ δύσκολο”, της παραδέχτηκε ο Michael Porter Jr.

“Οι άνδρες που καταναλώνουν πορνό δεν αισθάνονται ενοχές και δεν θέλουν να ακούσουν πώς μπορεί να αισθάνομαι εγώ που το κάνω”, μοιράστηκε ο Rhoades, η οποία το 2022 ομολόγησε ότι είναι ασεξουαλική και δήλωσε ότι “θα έπρεπε να καταστήσουν το πορνό παράνομο, δεν νομίζω ότι είναι καλό για κανέναν”.

“Δεν μου αρέσει καν να κάνω σεξ, ειλικρινά είμαι αρκετά ασεξουαλική. Ποτέ δεν τα φτιάχνω με ανθρώπους, δεν βρίσκω τους ανθρώπους ελκυστικούς και πάντα ήμουν έτσι”, δήλωσε η Αμερικανίδα ηθοποιός στο “The Skinny Confidential”.

Η Rhoades, η οποία εργάστηκε ως ηθοποιός πορνό μόνο μεταξύ 2016 και 2018, παραδέχτηκε ότι η εμπειρία της στη βιομηχανία του σεξ “είναι μια ποινή ισόβιας κάθειρξης. Δεν μπορώ να κρυφτώ από αυτήν. Όπου κι αν πάω, όλοι με έχουν δει σε μια ταινία και πρέπει να το αντιμετωπίσω. Είναι ξεκάθαρο για μένα ότι δεν θα επέστρεφα για όλα τα χρήματα του κόσμου”.

“Ήταν μια τραυματική εμπειρία για μένα….. Δεν θα πω ότι κάθε σκηνή ήταν φρικτή για μένα, αλλά είχα πέντε ή έξι σκηνές όπου πέρασα πολύ άσχημα. Έπρεπε να μιλήσω σε ψυχολόγο πριν από κάποιες σκηνές, μόνο και μόνο για να μπορέσω να πάω στο γύρισμα”, θυμήθηκε.

 

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ