18.8 C
Chania
Friday, May 17, 2024

Η Σ. Βολουδάκη συμπαρατάσσεται με τον Δήμο Σφακίων ενάντια στις ανεμογεννήτριες

Ημερομηνία:

Η βουλευτής Χανίων Σέβη Βολουδάκη επισκέφθηκε σήμερα το Δημαρχείο Σφακίων. Στη συνάντηση με τον Δήμαρχο παρευρέθηκαν αντιδήμαρχοι, ειδικοί σύμβουλοι, καθώς και στελέχη του Δήμου.

Στη συζήτηση αναφέρθηκαν οι αναγκαιότητες του Δήμου όπως η αντιμετώπιση της λειψυδρίας, η συντήρηση της οδοποιίας, η λειτουργία βιολογικών καθαρισμών, όπως επίσης και  θέματα υποστελέχωσης στους τομείς της υγείας, της παιδείας και στις υπηρεσίες του Δήμου.

Τέλος συζητήθηκε το θέμα των ανεμογεννητριών, στο οποίο η κ. Βολουδάκη εξέφρασε τη στήριξης της στις θέσεις του Δήμου και των κατοίκων.

Η βουλευτής δήλωσε την αμέριστη στήριξή της, σε όλα τα ζητήματα που απασχολούν τον Δήμο Σφακίων και δεσμεύτηκε ότι θα ζητήσει από τα αρμόδια υπουργεία να συνεργαστούν περαιτέρω για την επίλυση των θεμάτων που απασχολούν τους κατοίκους των Σφακίων.

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Στα Χανιά ο Κώστας Λαπαβίτσας στις 23 Μαΐου

Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΜέΡΑ25 Κώστας Λαπαβίτσας θα βρεί...

Οι κορυφαίοι του στίβου την Κυριακή στα «Βενιζέλεια»

Με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον αναμένονται και φέτος οι διεθνείς...