17.8 C
Chania
Thursday, April 18, 2024

Η Τζένη Χειλουδάκη στην αγορά εργασίας: “Ήρθε ο καιρός να ιδρώσω και να νιώσω αυτό που βιώνουν μυριάδες άνθρωποι σε όλο τον κόσμο”

Ημερομηνία:

Με μία ανάρτησή της στο Facebook, η Τζένη Χειλουδάκη δηλώνει διαθέσιμη για κάθε εργασία που θα της εξασφαλίσει τα απαραίτητα για την επιβίωσή της. Παρά το ότι η ίδια, όπως αναφέρει, κάνει να λαμβάνει κάποιες χιλιάδες ευρώ από εκδοτικό οίκο από την επανέκδοση του βιβλίου, και παρά τη στήριξη και τη μεγάλη αγκαλιά που λαμβάνει από φίλους και γνωστούς στη Σητεία, εν τω μεταξύ οι ανάγκες είναι υπαρκτές και η ίδια αποφάσισε να απευθύνει μία δημόσια “αγγελία”, δηλώνοντας διαθέσιμη για λάντζα, baby sitting, φροντίδα ηλικιωμένων, εργασία σε κατάστημα, φιλοξενία ζώων και άλλα.

Με έναν νοσταλγικό, ίσως, τόνο η Τζένη Χειλουδάκη κάνει μία σύντομη αναδρομή στο παρελθόν, κάνοντας και μια αυτοκριτική ταυτόχρονα για τα (πολλά) χρήματα που πέρασαν από τα χέρια της: “Χρόνια ολάκερα τα πάντα έρχονταν εύκολα στη ζωή μου και το χρήμα τσουβαλια στα πόδια μου.   Με κοστος ψυχής και σώματος αλλά εύκολα με αποτέλεσμα να μην το σέβομαι καθόλου”.

Τώρα στα 54 της χρόνια, η γνωστή και αγαπητή στη Σητεία Τζένη Χειλουδάκη, λίγες μέρες μετά την επιτυχημένη φιλανθρωπική εκδήλωση που τα είχε … όλα – επίδειξη μόδας, μουσική, χορό και άλλα – λέει πως “ήρθε ο καιρός να ιδρώσω και να νιώσω αυτό που βιώνουν μυριάδες άνθρωποι σε όλο τον κόσμο. Ώστε να έχω το δροσερό μου νερό όταν το χρειάζομαι το ψωμάκι στο τραπέζι μου και να μην έχω κάθε μήνα το άγχος να ταισω τα ζωάκια μου η να πληρώσω το κινητό η τον καπνό μου. Ψάχνω δουλειά λοιπόν στη Σητεία μου και αυτό που μπορώ να υποσχεθώ είναι ότι πλένω καλά τά πιάτα και είμαι καθαρή επίσης μπορώ να φροντίσω για λίγες ώρες την ηλικιωμένη συγγενή σας να φιλοξενήσω τα ζωάκια σας η να κάνω μπέιμπι σιτινγκ στα παιδάκια σας.  Επίσης δεν θα με χαλούσε καθόλου να καθαρίζω ένα γραφείο  η και να μένω στα ψιλικά σας η στο μαγαζί σας μέχρι να επιστρέψετε.   Κάνω άψογες δημόσιες σχέσεις και πιστεύω πια ότι είμαι ιδιαίτερα αγαπητή”.

 

τζένη χειλουδάκη

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ