17.8 C
Chania
Wednesday, April 24, 2024

Η Τζωρτζίνα δεν ήθελε το τάμπλετ ούτε για 3 δευτερόλεπτα: “Της βάλαμε Σεφερλή στο τάμπλετ γιατί μας είχε πει η μητέρα ότι της αρέσει. Το παιδί όμως έκλαιγε, δεν ήθελε”

Ημερομηνία:

Το προφίλ του ανθρώπου που φέρεται να βοήθησε την Ρούλα Πισπιρίγκου να εξαφανίσει τα ηλεκτρονικά της ίχνη φέρεται να εντόπισε το Ανθρωποκτονιών, σύμφωνα με τον δημοσιογράφο της εφημερίδας Πελοπόννησος, Γιώργο Αναστασόπουλο.

«Σύμφωνα με πληροφορίες, το τμήμα Ανθρωποκτονιών φέρεται να έχει εντοπίσει τον άνθρωπο που βοηθούσε τη Ρούλα Πισπιρίγκου να εξαφανίσει τα ηλεκτρονικά της ίχνη. Είναι Πατρινός, μεσήλικας, τεχνικός ηλεκτρονικών υπολογιστών. Σε αυτόν είχε καταφύγει η Ρούλα Πισπιρίγκου πολλές φορές», είπε.

Ο ίδιος σημείωσε ότι η ιατροδκαστής Τσιόλα θα ανατρέψει την αρχική κατάθεσή της και θα μιλήσει για ασφυκτικό θάνατο.

«Έχω μαρτυρία ανώτατου αξιωματικού της ΕΛΑΣ ο οποίος μου είχε πει ότι μετά το θάνατο της Ίριδας ήμασταν υποψιασμένοι», πρόσθεσε ο Γιώργος Αναστασόπουλος.

«Η Τζωρτζίνα δεν ήθελε το τάμπλετ ούτε για 3 δευτερόλεπτα, έκλαιγε»

Πρώην εργαζομένη του κέντρου απασχόλησης, στο οποίο πήγαινε η Τζωρτζίνα μέχρι και 10 ημέρες πριν τον θάνατό της, μίλησε αποκλειστικά στο Star, ανατρέποντας όλα όσα γνωρίζαμε μέχρι τώρα για το περιβόητο τάμπλετ.

Σύμφωνα με τα όσα είπε η γυναίκα στη ρεπόρτερ του Star, Άννα Σταματιάδου, ήταν στο πλευρό της Τζωρτζίνας από τον περασμένο Νοέμβριο μέχρι και λίγες μέρες πριν φύγει από τη ζωή. Το παιδί όταν πήγε στο κέντρο δημιουργικής απασχόλησης είχε εγκέφαλοπάθεια. Όμως, οι γονείς είχαν υποστηρίξει στους υπεύθυνους του κέντρου ότι το παιδί πάσχει και από νοητική υστέρηση. Στις δραστηριότητες που έκανε η Τζωρτζίνα καθημερινά δε φαινόταν κάτι τέτοιο. Αντιθέτως, οι υπεύθυνοι είχαν αντιληφθεί ότι είναι ένα έξυπνο παιδί που χαμογελούσε και περνούσε καλά.

Σοκαριστικά είναι όμως τα όσα αποκαλύπτει η εργαζόμενη του κέντρου για το τάμπλετ του κοριτσιού. Η Ρούλα Πισπιρίγκου είχε υποστηρίξει ότι ήταν το αγαπημένο αντικείμενο του κοριτσιού και έπαιζε με αυτό συνέχεια. Γι΄ αυτόν τον λόγο ήθελε κιόλας να θάψει το κορίτσι μαζί με το tablet, κάτι που έγινε και στη συνέχεια διατάχθηκε η εκταφή της συσκευής.

Η πρώην εργαζόμενη που παρακολουθούσε τη Τζωρτζίνα, όμως, δηλώνει πως το παιδί δεν ήθελε να ασχοληθεί ούτε 3 δευτερόλεπτα με το τάμπλετ. Όταν οι υπεύθυνοι της το έδιναν, εκείνη αντιδρούσε και έκλαιγε.

«Της βάλαμε Σεφερλή στο τάμπλετ γιατί μας είχε πει η μητέρα ότι της αρέσει. Το παιδί όμως έκλαιγε, δεν ήθελε. Τότε πήρα θέση εγώ και είπα ότι δεν υπάρχει λόγος να το κάνουμε. Ενημερώσαμε την κυρία Ρούλα και δεν ξαναχρησιμοποιήσαμε το ταμπλέτ, καθόλου»

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ