13.8 C
Chania
Friday, December 12, 2025

“Η τρύπα μεγάλη, το μπάλωμα μικρό”: Με άλλες πλάκες κάλυψαν τις “τρύπες” στο παλιό λιμάνι

Ημερομηνία:

Η τρύπα μεγάλη, το μπάλωμα μικρό, λέει μια παροιμία που φαίνεται ότι ταιριάζει γάντι με την εικόνα που είδαμε σήμερα στο Παλιό Λιμάνι.

Χθες, με τη βροχή τα πολλά σημεία του λιμανιού από όπου λείπουν πλάκες γέμισαν νερά, με τους τουρίστες διαρκώς να πέφτουν μέσα.

Σήμερα, η εικόνα αυτή άλλαξε. Όμως το αποτέλεσμα που προέκυψε με την κάλυψη των τρυπών είναι το λιγότερο άσχημο.

Όποια αρχή και αν πήρε την πρωτοβουλία να καλύψει τις τρύπες, λόγω ανικανότητας, ή αδυναμίας να βρεθούν οι κατάλληλες πλάκες, κάλυψε τα κενά με διαφορετικού χρώματος πλάκες. Το αποτέλεσμα είναι σίγουρα άσχημο.

Ο Γιάννης Καλλιτσάκης ανέρτησε στον λογαριασμό τους τις σχετικές φωτογραφίες με το παρακάτω σχόλιο:

«Η δημοτική αρχή τον Χανίων μόνο για το τάβλι είναι. Την μία χάνει ζαριές με τα αποθεματικά του δήμου και τώρα το γύρισε στο σκάκι.. Κοιτάξτε τι έβαλε στις σπασμένες πλάκες στο λιμάνι.. Ότι περισσεύει βάζουν.»

Δείτε τις φωτογραφίες πριν και μετά:

Το ξέρουμε…

Το να βλέπετε αυτά τα μηνύματα μπορεί να είναι κουραστικό. Και να είστε σίγουροί ότι ούτε κι εμείς βρίσκουμε κάποια ευχαρίστηση από το να τα γράφουμε... Όμως αυτό το μήνυμα δεν αφορά εμάς. Αφορά κάτι πολύ πιο σημαντικό: την επιβίωση της ανεξάρτητης, μαχητικής δημοσιογραφίας στην Kρήτη.

Η στήριξη σας είναι σημαντική γιατί μας επιτρέπει να:

  1. - Κάνουμε ρεπορτάζ χωρίς φόβο και εξαρτήσεις. Κανείς δεν μας υπαγορεύει τι να πούμε ή τι να αποσιωπήσουμε.
  2. - Κρατάμε τη δημοσιογραφία μας προσβάσιμη σε όλους, ακόμη και σε αυτούς που δεν έχουν την ικανότητα να πληρώσουν. Χωρίς paywall, χωρίς προνόμια μόνο για όσους έχουν την οικονομική δυνατότητα.

Η απλή αλήθεια είναι ότι τα έσοδα διαρκώς συρρικνώνονται. Αν πιστεύετε ότι μια πραγματικά ελεύθερη ενημέρωση είναι ζωτικής σημασίας για τη δημοκρατία και τον έλεγχο της εξουσίας, τότε δώστε μας τη δύναμη να συνεχίσουμε.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ