20.8 C
Chania
Wednesday, April 17, 2024

Η Τ.Ε. Χανίων του ΚΚΕ για τα περιστατικά και την απαράδεκτη συμπεριφορά αμερικανονατοϊκών στην πόλη των Χανίων

Ημερομηνία:

Ανακοίνωση Τ.Ε. Χανίων του ΚΚΕ:

Από τις πρώτες κιόλας ώρες της έλευσης του αεροπλανοφόρου “G. Bush” και των 6.000 αμερικανονατοϊκών άρχισαν και τα πρώτα επεισόδια!

Μεθυσμένος Αμερικανός εισέβαλε στο Εθνικό Στάδιο Χανίων, την ώρα που προπονούνταν δεκάδες παιδιά και νέοι,ξερνούσε εδώ κι εκεί, ενώ χτύπησε και μια γυναίκα που βρέθηκε στον δρόμο του, πέφτοντας πάνω της. Παράλληλα, στο κέντρο της πόλης επικράτησε κυκλοφοριακό κομφούζιο από τα λεωφορεία που μετέφεραν τους Αμερικάνους, ενώ το βράδυ επίσης μεθυσμένοι στρατιώτες γέμισαν το λιμάνι και πάλι ξερνώντας και τρεκλίζοντας εδώ κι εκεί, πέφτοντας πάνω σε «ατυχείς» περαστικούς, ξεκινώντας καυγάδες μεταξύ τους. Και δε σταμάτησαν εκεί! Αμερικανοί στρατιώτες έπαιρναν τη δόση τους σε κοινή θέα στο κέντρο της πόλης, ενώ με περίσσιο θράσος Αμερικανός στρατιώτης άρχισε στις μπουνιές γυναίκα που παραπονέθηκε για τη συμπεριφορά τους!

Την ώρα που εκατοντάδες χιλιάδες λαού βρίσκονται στους δρόμους, με αφορμή το τραγικό έγκλημα στα Τέμπη, απαιτώντας να μη συγκαλυφθεί, να φτάσει το μαχαίρι στο κόκαλο, την ώρα που όλη η χώρα πενθεί τους δεκάδες νεκρούς της, στα Χανιά ερχόμαστε αντιμέτωποι με την ολοένα και μεγαλύτερη εμπλοκή της χώρας μας στους αμερικανατοϊκούς σχεδιασμούς και την «αναψυχή» των Αμερικάνων, που μετατρέπουν την πόλη μας σε Τρούμπα!

Την ώρα που συμβαίνουν όλα αυτά, διοργανώνεται φιέστα την Κυριακή στο αεροπλανοφόρο με καλεσμένους Χανιώτες βουλευτές και Περιφερειακούς Συμβούλους. Έχουν τεράστια ευθύνη κυβέρνηση, περιφερειακή και δημοτική αρχή. Να τους μαζέψουν ΤΩΡΑ!

Η ΤΕ Χανίων του ΚΚΕ καλεί τον χανιώτικο λαό να καταδικάσει την έλευση του αεροπλανοφόρου και την τραμπούκικη συμπεριφορά των Αμερικάνων κάθε φορά που πατάνε το πόδι τους στην πόλη μας. Καλούμε τον Χανιώτικο λαό να οργανώσει την πάλη του απέναντι σε ένα κράτος εχθρικό για τα συμφέροντά του, που δε διστάζει να δολοφονεί νέους στα τρένα στο βωμό του κέρδους, που δεν παίρνει κανένα μέτρο για την υγεία, την ασφάλεια και την προστασία των παιδιών και του λαού μας, γιατί «κοστίζουν», που δε διστάζει να μετατρέπει την πόλη μας σε Τρούμπα, προκειμένου να συμμετέχει η χώρα στους πολεμικούς αμερικανονατοϊκούς σχεδιασμούς και στο ματοκύλισμα άλλων λαών.

Ως εδώ! Τώρα το κράτος, η κυβέρνηση και οι τοπικές αρχές να αναλάβουν τις ευθύνες τους! Να αδειάσει η πόλη από τη μπόχα των Αμερικάνων και την απαράδεκτη συμπεριφορά τους! Τα ματωμένα δολάρια δεν μπορούν να εξαγοράσουν ούτε τη σιωπή, ούτε την ανοχή του χανιώτικου λαού. Να φύγουν τώρα! Είναι ανεπιθύμητοι!

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ο Ίλον Μασκ ανησυχεί για την Ελλάδα: Tο πρώτο έθνος που θα υποστεί “πληθυσμιακή κατάρρευση

Την υπογεννητικότητα στην Ελλάδα σχολιάζει σε ανάρτησή του ο Ίλον...

Ιεράπετρα: Δολοφονία ο θάνατος 65χρονου Γερμανού

Θρίλερ με τον θάνατο του 65χρονου Γερμανού που διέμενε...

Μιχάλης Βιρβιδάκης: “Γιατί να μην υπάρχει στην Κρήτη ένα Κρατικό Θέατρο Νοτίου Ελλάδος;”

Ο Μιχάλης Βιρβιδάκης είναι η ψυχή του θεάτρου Κυδωνία στα Χανιά. Οι περισσότεροι...

Στη Βουλή η ξενοδοχοποπιηση στο Λόφο Καστέλι από τον Μ. Συντυχάκη

Επίκαιρη ερώτηση προς την Υπουργό Πολιτισμού κ. Μενδώνη κατάθεσε...