14.8 C
Chania
Friday, April 26, 2024

Η φωνή της Σοφίας Σαρρή ντύνει το σάουντρακ της νέας μεγάλης σειράς του netflix “1899”

Ημερομηνία:

Οι δημιουργοί του «Dark», Jantje Friese και Baran bo Odar, συνεχίζουν την επιτυχημένη τους συνεργασία με το Netflix και επιστρέφουν με νέα τηλεοπτικη σειρά μυστηρίου με τίτλο «1899». Στο «1899», το teaser του οποίου δόθηκε στη δημοσιότητα, ένα πλοίο με μετανάστες, κατευθύνεται δυτικά για να φύγει από την παλιά ήπειρο.

Οι επιβάτες, οι οποίοι προέρχονται από διάφορες χώρες της Ευρώπης, παραμένουν ενωμένοι και ελπίζουν για ένα καλύτερο μέλλον στο εξωτερικό. Το ταξίδι τους όμως παίρνει μια απροσδόκητη στροφή, όταν ανακαλύπτουν ένα άλλο πλοίο βυθισμένο στην ανοιχτή θάλασσα. Αυτό που θα βρουν στο πλοίο, θα μετατρέψει το όνειρο που είχαν για μια καλύτερη ζωή, στον απόλυτο εφιάλτη.

Δειτε το τρέιλερ:

Στο καστ μεταξύ άλλων, θα δούμε τους ηθοποιούς Emily Beecham, Aneurin Barnard, Andreas Pietschmann, Miguel Bernardeau, Maciej Musial, Lucas Lynggaard Tonnesen, Rosalie Craig, Clara Rosager, Maria Erwolter, Yann Gael, Mathilde Ollivier, José Pimentao, Isabella Wei, Gabby Wong, Jonas Bloquet, Fflyn Edwards, Alexandre Willaume και Anton Lesser.

Το σάουντρακ της σειράς υπογράφει ο εμβληματικός συνθέτης Ben Frost ενώ συμμετέχει και η Χανιώτισσα τραγουδίστρια Σοφία Σαρρή, η οποία προσφέρει τη φωνή της.

Πάρτε μία γεύση:

 

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Π. Πολάκης: «Μας ταΐζει σανό ο Μητσοτάκης!»

Σχολιάζοντας την κατάσταση με τις τιμές των καυσίμων, ο...

Η Ελλάδα καταγράφει το δεύτερο χαμηλότερο ποσοστό απασχόλησης στην ΕΕ

Το δεύτερο χαμηλότερο ποσοστό απασχόλησης στην ΕΕ καταγράφει η Ελλάδα το...