22.8 C
Chania
Tuesday, April 16, 2024

Η χώρα έχει πτωχεύσει και αυτοί συνεχίζουν…

Ημερομηνία:

Η χώρα διαλύεται, ο λαός είναι στα κάγκελα, στερείται ακόμα και το ψωμί και το γάλα και αυτοί συνεχίζουν.

Συνεχίζουν τι; Να παριστάνουν την κυβέρνηση. Αφού χωρίς ντροπή εφαρμόζουν απλά τις εντολές εξωθεσμικών οργάνων όπως είναι οι περίφημοι «θεσμοί» και η Τρόικα.

Σκύβουν το κεφάλι, τα γόνατα, την μέση σιχαμερά ερπετά. Θλιβεροί λακέδες του ντόπιου και ξένου κατεστημένου. Για να μην χάσουν τους κίβδηλους τίτλους (αφού στην πραγματικότητα κυβερνούν οι ξένοι) τους χοντρούς μισθούς, τα ταξίδια, τις δεξιώσεις, τις τουαλέτες, τις χειραψίες με τους οικονομικούς δολοφόνους μας. Αυτά για τα οποία η Κίρκη με το ραβδί της, τους μετέτρεψε σε γουρούνια από πρώην αγωνιστές.

Ναι, κ. Σκουρλέτη που δεν συμφωνείς, αλλά υπογράφεις. Δίγλωσσε, υποκριτή. Ναι, κ. Τσίπρα που σε ανεβάσαμε τόσο ψηλά που δεν σου άξιζε. Τόσο ψηλά που ο αέρας αντί να σε εμπνεύσει, σου πήρε τα μυαλά.

Ναι, κύριοι και κυρίες της Βουλής που κοιτιέστε μόνοι στον καθρέφτη για το πώς θα φανείτε στα έδρανα απ’ την τηλεόραση. Μόνο γι’ αυτό είστε και χωρίς ενοχή υπογράφετε την θανατική καταδίκη της χώρας ολόκληρης, του λαού που σας τίμησε. Μαριονέτες θλιβερές που δεν σταθήκατε άξιοι της ανατροπής που υποσχεθήκατε.Που ποδοπατήσατε ένα δημοψήφισμα και μετά μιλάτε για δημοκρατία. Εσείς που την καταργήσατε. Εσείς που αναστήσατε ό,τι ο λαός είχε θάψει – όπως νόμισε – για πάντα. Εσείς που διαπομπεύσατε με τις πράξεις σας την Αριστερά για πάντα. Θλιβερές μαριονέτες, υποτελείς του Γερμανικού επεκτατισμού. Ευρωλάγνοι.

Με τίποτα δεν θα σας συγχωρέσομε ποτέ.

Α.Ρ.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Συλλογές Άρθρων
Επιλεγμένα άρθρα από όλο το Internet | Συλλέγουμε τα καλύτερα άρθρα, θέσεις και απόψεις από διάφορα sites και blogs. Τα αναδημοσιεύουμε στην ιστοσελίδα του "Α.τ.Κ." αναφέροντας πάντα την πηγή και τον συντάκτη. | Κάντε like τον "Α.τ.Κ." στην facebook σελίδα του και ακολουθήστε τον λογαριασμό του στο twitter | Περισσότερα άρθρα εδώ

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ο Ίλον Μασκ ανησυχεί για την Ελλάδα: Tο πρώτο έθνος που θα υποστεί “πληθυσμιακή κατάρρευση

Την υπογεννητικότητα στην Ελλάδα σχολιάζει σε ανάρτησή του ο Ίλον...

Ιεράπετρα: Δολοφονία ο θάνατος 65χρονου Γερμανού

Θρίλερ με τον θάνατο του 65χρονου Γερμανού που διέμενε...

Μιχάλης Βιρβιδάκης: “Γιατί να μην υπάρχει στην Κρήτη ένα Κρατικό Θέατρο Νοτίου Ελλάδος;”

Ο Μιχάλης Βιρβιδάκης είναι η ψυχή του θεάτρου Κυδωνία στα Χανιά. Οι περισσότεροι...

Στη Βουλή η ξενοδοχοποπιηση στο Λόφο Καστέλι από τον Μ. Συντυχάκη

Επίκαιρη ερώτηση προς την Υπουργό Πολιτισμού κ. Μενδώνη κατάθεσε...