16.8 C
Chania
Tuesday, May 28, 2024

Η 40χρονη που πήγε στο δημόσιο νοσοκομείο είχε τον αριθμό 166 στη σειρά προτεραιότητας

Ημερομηνία:

Τα πράγματα στη θέση τους βάζει η 40χρονη που εξακολουθεί να νοσηλεύεται με ήπια συμπτώματα στο Αττικό Νοσοκομείο.

Μιλώντας στην εκπομπή «Μαζί σου» του ΣΚΑΙ, η γυναίκα περιέγραψε όσα συνέβησαν από τη στιγμή που υποψιάστηκε ότι μπορεί να είχε νοσήσει από κορονοϊό μέχρι και σήμερα.

Όπως εξήγησε η γυναίκα, που θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία της, όλα ξεκίνησαν από έναν πυρετάκο της τάξης 37,6 που εξελίχθηκε την επόμενη ημέρα σε 38,2.

Έχοντας επιστρέψει από την Ιταλία, η 40χρονη αφού πρώτα τηλεφώνησε στον ΕΟΠΥΥ και έλαβε οδηγίες πήγε με το ιδιωτικό της αυτοκίνητο στο Νοσοκομείο όπου της έδωσαν τον αριθμό 166 και την έβαλαν να περιμένει.

Μάλιστα, παρά το γεγονός ότι η ίδια ζήτησε από τον γιατρό για λόγους προστασίας των υπολοίπων ασθενών να της δοθεί προτεραιότητα αυτό δεν συνέβη.

Εγινε το αντίθετο, μέχρι που αναγκάστηκε να αποχωρήσει και πάλι με ιδιωτικό όχημα να επιστρέψει στο σπίτι της και να πάει την επομένη το πρωί σε ιδιωτικό θεραπευτήριο.

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ