23.8 C
Chania
Saturday, May 18, 2024

Η ANEK LINES τιμήθηκε ως Χρυσός Χορηγός του Ναυτικού Ομίλου Χανίων

Ημερομηνία:

Στην τελετή βράβευσης αθλητών και προπονητών που διακρίθηκαν για τις επιδόσεις τους, ο ιστορικός Ναυτικός Όμιλος τίμησε την Anek Lines, μέλος της Attica Group για την διαχρονική συμβολή της

Με μία ακόμη σημαντική διάκριση τιμήθηκε η ANEK LINES, στο πλαίσιο της προσφοράς της στην τοπική κοινωνία των Χανίων. Η εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 16 Μαρτίου 2024 είχε ως επίκεντρο τους αθλητές και προπονητές του Ναυτικού Ομίλου Χανίων οι οποίοι βραβεύτηκαν για τις επιδόσεις και τη συμβολή τους στο αθλητικό έργο του Ομίλου για το 2023. Συνολικά, βραβεύτηκαν περισσότεροι από 350 αθλητές και 35 προπονητές.

Ο δήμαρχος Χανίων κ. Παναγιώτης Σημανδηράκης κατά την ομιλία τους και η δημοσιογράφος κα Μαρίνα Γιακουμάκη.

Ο πρόεδρος του Ναυτικού Ομίλου κ. Γιάννης Χίνος αναφέρθηκε με ένθερμα λόγια στην ομάδα των αθλητών και των προπονητών τους, των παιδιών που τους κάνουν υπερήφανους με τις διακρίσεις τους, αλλά και στην ομάδα των υποστηρικτών τους καθώς η θαυμαστή πορεία του Ομίλου δεν θα μπορούσε να υπάρξει χωρίς την ουσιαστική υποστήριξη τους.

Το Συνεδριακό Κέντρο της ΑΝΕΚ κατάμεστο από τους αθλητές – αθλήτριες και συγγενείς και φίλους.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης η ΑΝΕΚ LINES τιμήθηκε ως Χρυσός Χορηγός για την ουσιαστική και πολύτιμη συμβολή της στον Ναυτικό Όμιλο Χανίων. Την τιμητική πλακέτα εκ μέρους της ΑΝΕΚ LINES, παρέλαβε ο κ. Σπύρος Πρωτοπαπαδάκης, Σύμβουλος Διοίκησης του Ομίλου Attica, σχολιάζοντας: «Ο Ναυτικός Όμιλος Χανίων αποτελεί μία νησίδα αθλητικής ποιότητας με πολύπλευρο ρόλο και έργο στην αθλητική κοινότητα. Ο Όμιλος Attica, μέλος του oποίου αποτελεί πλέον και η ΑΝΕΚ LINES , θα συνεχίσουν στη βάση των ίδιων αξιών να στηρίζουν δράσεις και ενέργειες προς όφελος της τοπικής κοινωνίας, σε συνεργασία με φορείς και οργανώσεις που διακρίνονται για το έργο και την προσφορά τους στην κοινωνία της Κρήτης».

Ο Πρόεδρος του Ναυτικού Ομίλου Χανίων κ. Γιάννης Χίνος κατά την ομιλία του.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν μεταξύ άλλων, οι: Αντιπεριφερειάρχης Κρήτης κ. Ν. Καλογερής, ο Δήμαρχος Χανίων κ. Π. Σημανδηράκης και οι Αντιδήμαρχοι Χανίων κ. Τ. Αλόγλου και κ. Σ. Μιχαηλάκης.

Βράβευση της ΑΝΕΚ LINES ως Χρυσός Χορηγός για την ουσιαστική και πολύτιμη συμβολή της στο Όμιλο. Το βραβείο παρέδωσε ο κ. Παντελής Μακριδάκης, Έφορος Υδατοσφαίρισης Ν.Ο. ΧΑΝΙΩΝ και παρέλαβε ο κ. Σπύρος Πρωτοπαπαδάκης, Σύμβουλος Διοίκησης Ομίλου Attica.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με τις βραβεύσεις των αθλητών και των προπονητών όλων των αθλημάτων του Ναυτικού Ομίλου.

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Το δημογραφικό πέρα από ευχολόγια

Του Αργύρη Αργυριάδη, Δικηγόρου Τα πράγματα είναι απλά. Οι αριθμοί...

Καρκίνος: Θα μπορεί να ανιχνεύεται 7 χρόνια πριν τη διάγνωση

Δύο βρετανικές μελέτες, που δημοσιεύθηκαν στο επιστημονικό περιοδικό «Nature...

Προεκλογική Εκδήλωση της Ν.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Χανίων με Κουντούρα, Παπαργυρόπουλο, Τσίπρα και Λεκατσά

Η Νομαρχιακή Επιτροπή Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ –Π.Σ. οργανώνει Προεκλογική...

Συνάντηση Ν. Καλογερή με Υφυπουργό Υποδομών – Τι συζήτησαν

Τον Αντιπεριφερειάρχη Χανίων κ. Νίκο Καλογερή επισκέφθηκε ο Υφυπουργός...