16.8 C
Chania
Wednesday, December 10, 2025

Θάνατος Νικολέτας: Το στικάκι που παρέδωσε στην αστυνομία η οικογένεια της 17χρονης

Ημερομηνία:

Σχεδόν δύο μήνες έχουν περάσει από την ημέρα που η 17χρονη Νικολέτα βρήκε τραγικό θάνατο πέφτοντας από την γέφυρα του Αποσελέμη στον ΒΟΑΚ σε γκρεμό 50 μέτρων.
Η οικογένεια της αλλά και οι αρχές, συνεχίζουν την προσπάθεια να απαντηθούν τα πολλά ερωτήματα της τραγωδίας που συγκλόνισε το πανελλήνιο.

Όπως έχουμε γράψει, όλα τα μέχρι τώρα στοιχεία καταδεικνύουν πως το κορίτσι έβαλε τέλος στη ζωή του, ωστόσο ακόμα διερευνώνται οι συνθήκες υπό τις οποίες η 17χρονη βρέθηκε σε τέτοια συναισθηματική κατάσταση ώστε να προχωρήσει στην πράξη αυτή.

Ο φάκελος της υπόθεσης δεν έχει κλείσει καθώς συνεχίζεται η αστυνομική προανάκριση. Μεταξύ άλλων ελέγχονται τηλεφωνικές κλήσεις, μηνύματα, μαρτυρίες, με αφορμή τα όσα είχαν καταγγελθεί για περιστατικά μπούλινγκ σε βάρος της 17χρονης.

Μάλιστα ασφαλείς πληροφορίες του Cretalive αναφέρουν ότι οι γονείς του αδικοχαμένου κοριτσιού έχουν ήδη παραδώσει στο Α.Τ Χερσονήσου ένα ηλεκτρονικό στικάκι (USB), με περιεχόμενο το οποίο ζητά να αξιολογηθεί και να ερευνηθεί.

Όπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές ενημέρωσης, στο ηλεκτρονικό αυτό στικάκι περιλαμβάνεται υλικό, όπως αναρτήσεις, που φέρεται να είχε κοινοποιήσει σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ένα κορίτσι από την περιοχή της Χερσονήσου, και τα οποία η οικογένεια θεωρεί ότι διέσυραν την Νικολέτα και αμαύρωναν την υπόληψή της.

Το υλικό θα ελεγχθεί από την αστυνομία και ενδεχομένως – αν κριθεί αναγκαίο – θα κληθεί για κατάθεση και το συγκεκριμένο κορίτσι.

Το ξέρουμε…

Το να βλέπετε αυτά τα μηνύματα μπορεί να είναι κουραστικό. Και να είστε σίγουροί ότι ούτε κι εμείς βρίσκουμε κάποια ευχαρίστηση από το να τα γράφουμε... Όμως αυτό το μήνυμα δεν αφορά εμάς. Αφορά κάτι πολύ πιο σημαντικό: την επιβίωση της ανεξάρτητης, μαχητικής δημοσιογραφίας στην Kρήτη.

Η στήριξη σας είναι σημαντική γιατί μας επιτρέπει να:

  1. - Κάνουμε ρεπορτάζ χωρίς φόβο και εξαρτήσεις. Κανείς δεν μας υπαγορεύει τι να πούμε ή τι να αποσιωπήσουμε.
  2. - Κρατάμε τη δημοσιογραφία μας προσβάσιμη σε όλους, ακόμη και σε αυτούς που δεν έχουν την ικανότητα να πληρώσουν. Χωρίς paywall, χωρίς προνόμια μόνο για όσους έχουν την οικονομική δυνατότητα.

Η απλή αλήθεια είναι ότι τα έσοδα διαρκώς συρρικνώνονται. Αν πιστεύετε ότι μια πραγματικά ελεύθερη ενημέρωση είναι ζωτικής σημασίας για τη δημοκρατία και τον έλεγχο της εξουσίας, τότε δώστε μας τη δύναμη να συνεχίσουμε.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Καλπάζουν τα φέσια του Δημοσίου – Καταχρεωμένα τα νοσοκομεία σε προμηθευτές

Τα ληξιπρόθεσμα χρέη του Δημοσίου δείχνουν να παίρνουν ξανά ανησυχητική τροπή, καθώς οι...