21.8 C
Chania
Wednesday, May 1, 2024

Θάνατος τριών παιδιών στην Πάτρα: «Ο Δασκαλάκης εκτίθεται – Tελείως διαφορετικό από αυτά που λέει το περιεχόμενο του μηνύματος»

Ημερομηνία:

Για τον Μάνο Δασκαλάκη και την περίοδο του θανάτου της Τζωρτζίνας μίλησε η αρχισυντάκτρια pelop.gr, Μαρία Παπαγιαννακοπούλου.

Η δημοσιογράφος επιβεβαίωσε στην εκπομπή «Τι Λες Τώρα!» το γεγονός ότι ο 30χρονος έστειλε μήνυμα στην εφημερίδα όταν πέθανε η Τζωρτζίνα, απαιτώντας να «κατέβει» η είδηση από την ηλεκτρονική έκδοση.

«Η ενημέρωση ότι το παιδί “έφυγε” από τη ζωή ήρθε σε μένα. Μπήκαμε στη διαδικασία να διασταυρώσουμε αν ισχύει. Επιβεβαιώθηκε, αναρτήθηκε και λίγα λεπτά μετά ήρθε ένα μήνυμα του κ. Δασκαλάκη που ζητούσε να κατέβει η είδηση», ανέφερε.

«Ο κ. Δασκαλάκης εκτίθεται και αυτοδιαψεύδεται γιατί το περιεχόμενο του μηνύματος που έστειλε είναι τελείως διαφορετικό από αυτά που λέει», συνεχίζει.

Σύμφωνα με την κ. Παπαγιαννακοπούλου, η συμπεριφορά του Μάνου Δασκαλάκη είναι διαφορετική από αυτήν που προσπαθεί να παρουσιάσει.

«Υπάρχουν μάρτυρες που είναι και στη διάθεση των Αρχών για να το επιβεβαιώσουν», είπε.

Η δημοσιογράφος λέει ότι ο Μάνος Δασκαλάκης μετά τον θάνατο της Μαλένας είχε περίεργη συμπεριφορά, που δε συνάδει σε πατέρα που έχει χάσει το παιδί του.

«Μάλιστα, σε παρουσία τρίτου ατόμου δε δίστασε να πει “εγώ μια μέρα πένθησα, θέλω να συνεχιστεί η ζωή, γιατί υπάρχει και η Τζωρτζίνα”».

«Είναι γεμάτος ναρκισσιστικά στοιχεία, τον ενδιαφέρει να πει τα δικά του, να πουλήσει τον εαυτό του. Το μόνο που τον ενδιαφέρει μέσα στη ναρκισσιστική του διαταραχή, είναι να πουλήσει τον εαυτό του», ανέφερε από την πλευρά του ο ψυχίατρος, Δημήτρης Σούρας.

«Και όταν θα βγει χωρίς καμία κατηγορία, θα προσπαθήσει να χρησιμοποιήσει τη δημοσιότητα, μιας την έψαχνε τόσο καιρό», συνέχισε.

topontiki.gr

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Οι Χανιώτες τίμησαν στους δρόμους την Εργατική Πρωτομαγιά | Φωτός

Μαζικά με τα σωματεία τους (κυρίως αυτά που πρόσκεινται...

Πρωτομαγιά: Ο “Αγώνας της Κρήτης” συμμετέχει στις απεργιακές κινητοποιήσεις

Ο "Αγώνας της Κρήτης" συμμετέχει στις απεργιακές κινητοποιήσεις για την...

Συναγερμός για τραυματία με σφαίρα στην πλάτη – Δέχτηκε επίθεση με όπλα στον Δήμο Γόρτυνας

Συναγερμός στις Αρχές ύστερα από πληροφορίες για επεισόδιο με...

«Ξεσκονίζουν» Κρητικούς για παράνομες επιδοτήσεις με εικονικά μισθωτήρια στα Γιαννιτσά

Μεγάλη… πέραση σε Κρητικούς είχαν, ως φαίνεται, τα Γιαννιτσά...