27.8 C
Chania
Sunday, May 19, 2024

Θήβα: Καταγγελία 58χρονης ότι νεαρός άντρας μπήκε στο σπίτι της και τη βίασε μέρα μεσημέρι

Ημερομηνία:

Τον βιασμό της, μέρα μεσημέρι μέσα στο σπίτι της, κατήγγειλε μια 58χρονη γυναίκα σε χωριό έξω από τη Θήβα.

Οι αστυνομικοί κινητοποιήθηκαν άμεσα και μία ώρα αργότερα εντόπισαν και συνέλαβαν έναν 30χρονο εργάτη από το Πακιστάν, τον οποίο η 58χρονη φέρεται να αναγνώρισε στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής. Η υπόθεση αυτή διαδραματίστηκε στο χωριό Μουρίκι στις τρεις και μισή μετά το μεσημέρι της Κυριακής.

Σύμφωνα με την κατάθεση της 58χρονης, είχε ανοιχτή την πόρτα του σπιτιού της και ξαφνικά εισέβαλε ένας αλλοδαπός άνδρας της επιτέθηκε και αφού την ακινητοποίησε τη βίασε.

Στη συνέχεια έφυγε τρέχοντας από το σπίτι χωρίς να αφαιρέσει κάτι. Η γυναίκα εμφανίστηκε στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής στις έξι το απόγευμα και κατήγγειλε την επίθεση σε βάρος της και τον βιασμό της, δίνοντας παράλληλα πλήρη και λεπτομερή περιγραφή του δράστη.

Μία ώρα αργότερα από περιπολία αστυνομικών, οι οποίοι είχαν ενημερωθεί για την καταγγελία, εντοπίστηκε ένας 30χρονος Πακιστανός, με αυτά τα χαρακτηριστικά, και προσήχθη στο τμήμα όπου η 58χρονη τον αναγνώρισε.

Την υπόθεση ανέλαβε η Ασφάλεια της Θήβας οι αξιωματικοί της οποίας στο πλαίσιο της προανάκρισης ζήτησαν και την Ιατροδικαστική εξέταση του θύματος.

sputniknews.gr

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ