15.8 C
Chania
Friday, April 19, 2024

Θα έκλεβαν πέντε τόνους ελαιόλαδο στο Ηράκλειο αλλά απέτυχαν

Ημερομηνία:

Οι αστυνομικοί που κλήθηκαν στην περιοχή, πήραν αποτυπώματα και γενετικό υλικό από όσα άγγιξαν οι δράστες και προσπαθούν να τους εντοπίσουν

Όλα τα είχαν προβλέψει οι επίδοξοι κλέφτες μεγάλης ποσότητας λαδιού από την αποθήκη του ελαιοτριβείου του αγροτικού Συνεταιρισμού Μεσοχωριού στο δήμο Αρχανών- Αστερουσίων, αλλά κάτι –άγνωστο ακόμη τι- τους χάλασε τα σχέδια!

Οι δράστες είχαν κλέψει ένα φορτηγό από μια μάντρα οικοδομών στον Πύργο Ηρακλείου, με το οποίο έφτασαν σε έναν χωματόδρομο δίπλα στις εγκαταστάσεις του ελαιοτριβείου, όπου γνώριζαν ότι υπήρχαν πέντε τόνοι πανάκριβου ελαιόλαδου. Από ένα σημείο κοντά στο ελαιουργείο έκλεψαν και ένα πεντάτονο   βυτίο το οποίο φόρτωσαν στο φορτηγό και ήταν έτοιμοι να αντλήσουν με λάστιχα το πολύτιμο υγρό.

Κάτι συνέβη, όμως, και τράπηκαν σε φυγή χωρίς να πραγματοποιήσουν όσα είχαν σχεδιάσει. Μάλιστα, οδήγησαν το φορτηγό σε ένα απόμερο σημείο στο διπλανό χωριό και του έβαλαν φωτιά για να εξαφανίσουν τα ίχνη τους! Οι αστυνομικοί που κλήθηκαν στην περιοχή, πήραν αποτυπώματα και γενετικό υλικό από όσα άγγιξαν οι δράστες και προσπαθούν να τους εντοπίσουν.

protothema.gr

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Εκδήλωση για τα 200 χρόνια από τη Σφαγή στο Λαφονήσι

Φέτος συμπληρώνονται διακόσια χρόνια από τη Σφαγή στο Λαφονήσι Κισσάμου, που έγινε από...

Κρήτη: Πειθαρχική δίωξη κατά αντιδημάρχου για παράνομες μεταδημοτεύσεις!

Βόμβα στην Αυτοδιοίκηση της Κρήτης ! Την Πειθαρχική δίωξη...