21.8 C
Chania
Wednesday, May 1, 2024

Θερμή υποδοχή των πρώτων επισκεπτών της Ryanair

Ημερομηνία:

Το καλοκαιρινό της πρόγραμμα, την έναρξη της τουριστικής σεζόν, καθώς και τρεις νέους προορισμούς γιόρτασε η Ryanair προχθες στα Χανιά. Συγχρόνως, έφτασε και η πρώτη πτήση της εταιρίας από το Δουβλίνο με 155 επιβάτες, στους οποίους επεφύλαξαν θερμή υποδοχή τοπικοί παράγοντες

Δύο οχήματα της πυροσβεστικής υπηρεσίας σχημάτισαν υδάτινη αψίδα κάτω από την οποία πέρασε το αεροπλάνο με τους πρώτους επισκέπτες από το Δουβλίνο. Η υποδοχή συνεχίστηκε στον χώρο αφίξεων του αεροδρομίου, με πλούσιο μπουφέ, ζωντανή κρητική μουσική και χορό.

Η Ryanair με μεγάλη χαρά ξεκινάει το πρόγραμμα Καλοκαίρι 2014 στα Χανιά, προσφέροντας τρία νέα δρομολόγια σε Αθήνα, Δουβλίνο και Μπερνμάουθ δήλωσε ο υπεύθυνος πωλήσεων της εταιρίας για την Ελλάδα, την Ιταλία και την Κροατία κ. John Alborante ο οποίος διευκρίνισε: «Συνολικά 29 δρομολόγια θα μεταφέρουν πάνω από 730.000 επιβάτες. Τα νέα αυτά δρομολόγια θα επιτρέψουν στους Έλληνες επισκέπτες να πραγματοποιήσουν τις αποδράσεις τους ξεφεύγοντας από τα μέχρι σήμερα υψηλά ναύλα και να απολαύσουν τις χαμηλές τιμές, την εξυπηρέτηση και την ακρίβεια στις ώρες αφίξεων και αναχωρήσεων της Ryanair”

“Συγχρόνως οι επιβάτες μας θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν επιπλέον προνόμια όπως μία ακόμα δωρεάν χειραποσκευή, «ήσυχες» πτήσεις, κράτηση συγκεκριμένων θέσεων καθώς και να χρησιμοποιήσουν τις προσωπικές ηλεκτρονικές τους συσκευές καθ’ όλη τη διάρκεια των πτήσεων. Όλα αυτά καθιστούν την Ryanair την ιδανική επιλογή για τα ταξίδια με την οικογένεια ή με φίλους».

Στη διάρκεια της εκδήλωσης ανακοινώθηκε επίσης η δημιουργία ιστοσελίδας της Ryanair στα ελληνικά, η οποία θα παρουσιαστεί στο τέλος Απριλίου και θα συμβάλλει στην ακόμα καλύτερη εξυπηρέτηση των Ελλήνων ταξιδιωτών. Ο κύριος Alborante ανακοίνωσε ότι σύντομα θα είναι διαθέσιμα application για smartphone καθώς και άλλα προϊόντα για όλη την οικογένεια αλλά και τους επαγγελματίες.

Τέλος, ο κ. Alborante ανακοίνωσε μία ακόμα μεγάλη προσφορά της εταιρίας, η οποία θα διαθέσει εισιτήρια από 9.99 ευρώ για ταξίδια που θα πραγματοποιηθούν τον Μάιο και τον Ιούνιο. Η προσφορά θα διαρκέσει μέχρι τα μεσάνυχτα της Πέμπτης 3 Απριλίου ενώ τα εισιτήρια θα διατίθενται μέσα από το www.ryanair.com

zarpa.gr | photos: Παύλος Μπουζάκης

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Οι Χανιώτες τίμησαν στους δρόμους την Εργατική Πρωτομαγιά | Φωτός

Μαζικά με τα σωματεία τους (κυρίως αυτά που πρόσκεινται...

Πρωτομαγιά: Ο “Αγώνας της Κρήτης” συμμετέχει στις απεργιακές κινητοποιήσεις

Ο "Αγώνας της Κρήτης" συμμετέχει στις απεργιακές κινητοποιήσεις για την...

Συναγερμός για τραυματία με σφαίρα στην πλάτη – Δέχτηκε επίθεση με όπλα στον Δήμο Γόρτυνας

Συναγερμός στις Αρχές ύστερα από πληροφορίες για επεισόδιο με...

«Ξεσκονίζουν» Κρητικούς για παράνομες επιδοτήσεις με εικονικά μισθωτήρια στα Γιαννιτσά

Μεγάλη… πέραση σε Κρητικούς είχαν, ως φαίνεται, τα Γιαννιτσά...