18.8 C
Chania
Tuesday, April 30, 2024

Θεσσαλονίκη: Αναρχικοί φορώντας ιατρικές μάσκες άρπαξαν προϊόντα από σούπερ μάρκετ και τα μοίρασαν δωρεάν σε λαϊκή

Ημερομηνία:

Φορώντας ιατρικές μάσκες, άγνωστοι εισέβαλαν σε σούπερ μάρκετ της Θεσσαλονίκης, απ’ όπου αφαίρεσαν διάφορα προϊόντα, τα οποία μοίρασαν στη συνέχεια σε παρακείμενη λαϊκή αγορά.

Το περιστατικό συνέβη το πρωί στο κέντρο της πόλης, ενώ από την αστυνομία εκτιμάται ότι η ενέργεια αποδίδεται σε άτομα του αναρχικού- αντιεξουσιαστικού χώρου.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, επρόκειτο για τουλάχιστον έξι άτομα που έκαναν την εμφάνισή τους στις 9 το πρωί σε κατάστημα αλυσίδας σούπερ μάρκετ επί της οδού Ολυμπιάδος. Αφού πήραν από τα ράφια είδη πρώτη ανάγκης πέρασαν από τα ταμεία χωρίς να πληρώσουν. Στο σούπερ μάρκετ πέταξαν και φέιγ-βολάν, όπου ανέγραφαν διάφορα συνθήματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, άφησαν τα προϊόντα σε κοντινή λαϊκή αγορά, αφήνοντας παράλληλα κι ένα σημείωμα στο οποίο αναγράφονταν ” πάρτε ό,τι θέλετε”.

Στο σημείο έσπευσαν άνδρες της αστυνομίας, οι οποίοι προχώρησαν σε μία προσαγωγή, ωστόσο, δεν προέκυψε κάτι σε βάρος του ατόμου, κι έτσι  αποχώρησε.

 

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ