18.8 C
Chania
Wednesday, January 28, 2026

Θεσσαλονίκη: Πατριός βίαζε επί 2 χρόνια την ανήλικη κόρη του

Ημερομηνία:

Σοκ έχει προκαλέσει στη Θεσσαλονίκη η υπόθεση ασέλγειας ανήλικης από τον 47χρονο πατριό της. Πρόκειται για αυτές τις ιστορίες με τα οικογενειακά μυστικά που προακλούν φρίκη.

Ο 47χρονος συνελήφθη στην περιοχή της Σταυρούπολης από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων, μετά από καταγγελία της 18χρονης σήμερα κόρης του.

Σύμφωνα με την καταγγελία, και όπως αναφέρει το Εθνοςο 47χρονος τουλάχιστον από το 2019 έως αρχές Μαΐου του τρέχοντος έτους, ενήργησε γενετήσιες πράξεις σε βάρος της 18χρονης σήμερα κόρης του χωρίς τη συναίνεσή της, οι οποίες τελέστηκαν κατ’ εξακολούθηση.

Ο 47χρονος είχε γνωρίσει το κορίτσι σε ηλικία 4 ετών. Σύμφωνα με τα έως τώρα στοιχεία, η μητέρα της φέρεται να μη γνώριζε τίποτα για τον εφιάλτη που περνούσε η κόρη της στα χέρια του 47χρονου.

Σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για βιασμό  και κατάχρηση ανηλίκων κατ’ εξακολούθηση, καθώς και για απόπειρα για τα ίδια αδικήματα. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε χθες στον εισαγγελέα, ο οποίος τον παρέπεμψε να απολογηθεί στον ανακριτή.

Το ξέρουμε…

Το να βλέπετε αυτά τα μηνύματα μπορεί να είναι κουραστικό. Και να είστε σίγουροί ότι ούτε κι εμείς βρίσκουμε κάποια ευχαρίστηση από το να τα γράφουμε... Όμως αυτό το μήνυμα δεν αφορά εμάς. Αφορά κάτι πολύ πιο σημαντικό: την επιβίωση της ανεξάρτητης, μαχητικής δημοσιογραφίας στην Kρήτη.

Η στήριξη σας είναι σημαντική γιατί μας επιτρέπει να:

  1. - Κάνουμε ρεπορτάζ χωρίς φόβο και εξαρτήσεις. Κανείς δεν μας υπαγορεύει τι να πούμε ή τι να αποσιωπήσουμε.
  2. - Κρατάμε τη δημοσιογραφία μας προσβάσιμη σε όλους, ακόμη και σε αυτούς που δεν έχουν την ικανότητα να πληρώσουν. Χωρίς paywall, χωρίς προνόμια μόνο για όσους έχουν την οικονομική δυνατότητα.

Η απλή αλήθεια είναι ότι τα έσοδα διαρκώς συρρικνώνονται. Αν πιστεύετε ότι μια πραγματικά ελεύθερη ενημέρωση είναι ζωτικής σημασίας για τη δημοκρατία και τον έλεγχο της εξουσίας, τότε δώστε μας τη δύναμη να συνεχίσουμε.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ