Στον εισαγγελέα οδηγήθηκαν το μεσημέρι της Κυριακής, μετά τη σύλληψή τους για ανθρωποκτονία, τα δύο αδέλφια, ηλικίας 40 και 42 ετών, που ξυλοκόπησαν έναν 52χρονο μέχρι θανάτου το πρωί του Σαββάτου στη Θεσσαλονίκη.

Ασκήθηκε δίωξη εις βάρος τους για ανθρωποκτονία με ενδεχόμενο δόλο, ενώ οι δύο άνδρες ζήτησαν και πήραν προθεσμία να απολογηθούν την Τρίτη στις 12 το μεσημέρι.

Αναμένεται η ιατροδικαστική εξέταση προκειμένου να εξακριβωθούν τα ακριβή αίτια θανάτου του άτυχου 52χρονου άνδρα.

Υπενθυμίζεται πως το πρωί του Σαββάτου τα δύο αδέλφια πλησίασαν τον 52χρονο και, αφού καυγάδισαν μαζί του, στη συνέχεια άρχισαν να τον χτυπούν με αποτέλεσμα ο άνδρας να χάσει τη ζωή του. Το θύμα της δολοφονίας διατηρούσε γραφείο τελετών στη Νεάπολη Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε ο συνήγορός τους, τα δύο αδέρφια δεν είχαν πρόθεση να σκοτώσουν τον 52χρονο. Ισχυρίζονται ότι όλα ξεκίνησαν όταν κλώτσησαν ένα πλαστικό πιατάκι με υπολείμματα φαγητού που είχε τοποθετήσει το θύμα και άρχισαν να εκτοξεύονται βρισιές και από τις δύο πλευρές.

Εκείνη την στιγμή, σύμφωνα με πληροφορίες, έφτασε στο σημείο η μητέρα τους, η οποία έβρισε και ίδια το θύμα, και τότε ξέφυγε η κατάσταση. Οι δύο φερόμενοι ως δράστες της δολοφονίας του 52χρονου απέδωσαν το έγκλημα «στην κακιά στιγμή».