16.8 C
Chania
Thursday, December 11, 2025

Θετικά σχόλια στην PHILOXENIA για την τουριστική προβολή της Περιφέρειας Κρήτης

Ημερομηνία:

Τα θετικά σχόλια των συμμετεχόντων στην 29η διεθνή έκθεση τουρισμού «PHILOXENIA» που πραγματοποιείται σήμερα στην Θεσσαλονίκη απέσπασε η Περιφέρεια Κρήτης και ο παριστάμενος Περιφερειάρχης Σταύρος Αρναουτάκης για την στοχευμένη και βραβευμένη από το κοινό τουριστική καμπάνια της Κρήτης «Incredible Crete: Surprisingly yours!», και της προβολής της χώρας στο εξωτερικό.

Εκπρόσωποι φορέων του τουρισμού χαρακτήρισαν την Περιφέρεια Κρήτης παράδειγμα προς μίμηση και επισήμαναν την διεθνή απήχηση της προβολής της Κρήτης και της Ελλάδας σε κορυφαία τηλεοπτικά και  ηλεκτρονικά μέσα ενημέρωσης. Ο Περιφερειάρχης Κρήτης συμμετέχει σε συνάντηση «Η Εθνική Κοινή Στρατηγική για τον Τουρισμό» που πραγματοποιείται στην Θεσσαλονίκη στο πλαίσιο της 29ης διεθνούς έκθεσης τουρισμού «PHILOXENIA».

Η προσπάθεια ωστόσο ενίσχυσης της τουριστικής προβολής της Κρήτης συνεχίζεται μέσα από την συνεργασία με κορυφαίους τουριστικούς οργανισμούς στην Ελλάδα και το εξωτερικό, αεροπορικές εταιρίες, τουριστικά γραφεία και ΜΜΕ. Η τουριστική καμπάνια της Περιφέρειας έχει αποσπάσει δυο βραβεία μετά από ψηφοφορία κοινού «e-awards» και από τα Ελληνικά βραβεία Γραφιστικής και Εικονογράφησης «ΕΒΓΕ 2013».

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ