16.8 C
Chania
Thursday, March 28, 2024

Θετικός στον κορωνοϊό ο Αντώνης Ροκάκης – Σήμερα ήταν προγραμματισμένη η δεύτερη δόση του εμβολίου του

Ημερομηνία:

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Χανιά, Αντώνης Ροκάκης αλλά και πρόεδρος του Επιμελητηρίου Χανίων μέσω της προσωπικής του σελίδας ενημέρωσε ότι το τεστ covid-19 στο οποίο υποβλήθηκε είχε «θετικό» αποτέλεσμα. Οπως ενημερώνει είναι καλά στην υγεία του και παραμένει απομονωμένος στο σπίτι, ακολουθώντας τις οδηγίες του ΕΟΔΥ.

Αναλυτικά όσα αναφέρει ο Α. Ροκάκης:

Ενημερώθηκα ότι το τεστ Covid-19 που πραγματοποίησα έδειξε «θετικό» αποτέλεσμα. Αισθάνομαι καλά και από την πρώτη στιγμή παραμένω απομονωμένος σπίτι μου, σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ.

«Ειρωνία της τύχης» ότι σήμερα ήταν προγραμματισμένη και η δεύτερη δόση του εμβολίου μου! Δόξα τον Θεό, η οικογένειά μου δεν έχει μέχρι τώρα νοσήσει, γεγονός που ίσως να οφείλεται και στη μερική προστασία της πρώτης δόσης του εμβολίου, λόγω του χαμηλού ιικού μου φορτίου.

Σε κάθε περίπτωση, συνεχίζουμε με την ίδια δύναμη να τηρούμε τα μέτρα προστασίας & να «οπλίζουμε» τον οργανισμό μας με τη μόνη πραγματικά αποτελεσματική «ασπίδα» που είναι το εμβόλιο.

 

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ