25.8 C
Chania
Monday, July 1, 2024

Θεόφιλος Ξανθόπουλος: Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ αποκάλεσε «Μακεδόνες ορίτζιναλ» τους κατοίκους της Βόρειας Μακεδονίας

Ημερομηνία:

«Μακεδόνες ορίτζιναλ» χαρακτήρισε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Θεόφιλος Ξανθόπουλος τους κατοίκους της Βόρειας Μακεδονίας.

Η αναφορά Ξανθόπουλου έγινε με αφορμή τα όσα συζητήθηκαν χθες, Δευτέρα, στη διάσκεψη του Ινστιτούτου Τσίπρα παρουσία του πρώην πρωθυπουργού των Σκοπίων, Ζόραν Ζάεφ.

«Χθες εισέπραξα ένα μήνυμα αισιοδοξίας ότι μπορούμε να προχωρήσουμε στα δυτικά Βαλκάνια σε μια προσπάθεια να ολοκληρωθεί η διαδικασία ενσωμάτωσης στην ΕΕ» ανέφερε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ μιλώντας στο Κανάλι της Βουλής.

«Αυτού του τύπου οι πρωτοβουλίες σαν τη Συμφωνία των Πρεσπών παρότι φωνάζουν οι μακεδονομάχοι από εδώ και οι “Μακεδόνες ορίτζιναλ” οι από εκεί, είναι ένα δείγμα του πώς μπορούν να οικοδομούνται οι συμμαχίες λαών και κρατών προς όφελος της ευρύτερης περιοχής, γιατί μην ξεχνάτε είμαστε μία περιοχή πολύ κοντά στη Γάζα, πολύ κοντά στην Ουκρανία άρα οι συνθήκες επιβάλλουν επιπλέον σταθερότητα», συμπλήρωσε ο κ. Ξανθόπουλος, κάνοντας μία χαρακτηριστική κίνηση με το κεφάλι του όταν αναφερόταν σε “Μακεδονομάχους” και “Μακεδόνες ορίτζιναλ”

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

«SOS Τροχαία Εγκλήματα»: Η Ελλάδα και πάλι πρωτοπόρος στα τροχαία εγκλήματα στην Ευρώπη

ΗΕλλάδα με 621 θανάτους το 2023 από τροχαία κατατάσσεται στην 26η θέση ανάμεσα...

Εκλογές ΠΑΣΟΚ: Υποψήφια για πρόεδρος και η Μιλένα Αποστολάκη

Συνεχίζεται ο χορός των υποψηφιοτήτων μετά την συνεδρίαση της...

«Φαρμάκι» από σήμερα ο σερβιριζόμενος καφές – Επιστρέφει στο 24% ο ΦΠΑ

Από σήμερα επανέρχονται στον υψηλό συντελεστή ΦΠΑ 24% ο σερβιριζόμενος καφές και...