24.8 C
Chania
Sunday, September 8, 2024

Θλίψη στο Δήμο Χανίων για τον χαμό της εργαζόμενης Ελευθερίας Κλαράκη

Ημερομηνία:

Θλιμμένοι είναι οι εργαζόμενοι στο Δήμο Χανίων από τον απροσδόκητο θάνατο της Ελευθερίας Κλαράκη.

Σχετικές ανακοίνωσεις εξέδωσαν τόσο ο Δήμαρχος Χανίων όσο και ο Σύλλογος Εργαζομένων ΟΤΑ ν. Χανίων αλλά και η κίνηση «Ανταρσία στα Χανιά.

Το μήνυμα του Δημάρχου Χανίων

Ο Δήμαρχος Χανίων, Παναγιώτης Σημανδηράκης σε συλλυπητήρια ανακοίνωση του, έπειτα από τον χαμό της εργαζόμενης του Δήμου, Ελευθερίας Κλαράκη, αναφέρει:

«Σήμερα ο Δήμος Χανίων έχασε έναν δικό του άνθρωπο. Η Ελευθερία Κλαράκη έφυγε από τη ζωή, στερώντας από όλους τους εργαζόμενους του Δημαρχείου Χανίων, μια για πάντα το γλυκό της χαμόγελο και την καλοσύνη της.

Η Ελευθερία ήταν ένας άνθρωπος γλυκός και δοτικός με μοναδικό χαρακτήρα, που εργάστηκε στον Δήμο Χανίων για σχεδόν 30 χρόνια και προσέφερε καθημερινά και αδιάλειπτα, σε όλους όσοι επισκέπτονταν το Δημαρχείο μας, τη ζωντάνια και την αισιοδοξία της.

Ήταν μια αγωνίστρια της ζωής που πορεύτηκε με αξιοπρέπεια, πάντα πρόθυμη να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις με καλοσύνη και δύναμη. Ήταν ο άνθρωπος που φρόντιζε το Δημαρχείο Χανίων σαν να ήταν το σπιτικό της, ήταν εκείνη που το διατηρούσε ζεστό και φιλόξενο για τους εργαζόμενους, αλλά και τους επισκέπτες.

Θέλω να πιστεύω ότι κατά τη διάρκεια της ζωής της, εισέπραξε από όλους μας εδώ στον Δήμο Χανίων την αγάπη και την εκτίμησή μας στην προσφορά της. Το μόνο σίγουρο είναι ότι εμείς την θεωρούσαμε και τη θεωρούμε για πάντα, ένα αγαπημένο και αναπόσπαστο μέλος αυτής της δεύτερης οικογένειας μας, αλλά και ένα ζωντανό κομμάτι του Δημαρχείου Χανίων.

Καλό σου ταξίδι, Ελευθερία μας».

Η ανακοίνωση του Συλλόγου ΟΤΑ ν. Χανίων

Η σημερινή ημέρα είναι βαριά για όλους τους συναδέλφους, που έχουν γνωρίσει και συνεργαστεί με την συνάδελφο Κλαράκη Ελευθερία. Ο Αδόκητος χαμός της μας άφησε εμβρόντητους. Η Ελευθερία από μικρή γνώρισε τις δυσκολίες της ζωής τις οποίες αντιμετώπιζε με αξιοπρέπεια, πάντα δοτική, ευχάριστη και αληθινή.

Θα τη θυμόμαστε πάντα με αγάπη.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Εργαζομένων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση του

Νομού Χανίων εκφράζει εκ μέρους όλων των συναδέλφων, τα θερμά συλλυπητήρια της

συνάδελφου στο Δήμου Χανίων.

Ως ελάχιστο φόρο τιμής στους οικείους και στην οικογένεια της εκλιπόντος αποφασίζουμε :

– Να παραβρεθεί το ΔΣ στην εξόδιο ακολουθία.

– Να αποδοθεί χρηματικό ποσό αντί στεφάνου για τέλεση μνημοσύνου.

– Να δημοσιευθεί η παρούσα επιστολή στον τύπο.

Η νεκρώσιμος ακολουθία θα τελεστεί τη Τετάρτη 31 Ιανουαρίου 1:00 μ.μ στον Ιερό Ναό Τιμίου Σταυρού στο Αλετρουβάρι Χανίων

H «Ανταρσία στα Χανιά» για την «αδόκητη απώλεια της Ελευθερίας Κλαράκη»

Με ανακοίνωσή της η κίνηση «Ανταρσία στα Χανιά» αναφέρει τα εξής για τον θάνατο της εργαζόμενης στο Δήμο Χανίων Ελευθερίας Κλαράκη:

Δεν υπάρχουν λόγια ικανά να εκφράσουν τον πόνο που προκαλεί η αδόκητη απώλεια της Ελευθερίας Κλαράκη.

Αποχαιρετάμε την Ελευθερία, μια πολύτιμη εργαζόμενη στο Δήμο Χανίων που έδινε καθημερινά, μαζί με τους συναδέλφους και τις συναδέλφισσες της, το δύσκολο αγώνα για να εξυπηρετήσει τόσο τις ανάγκες του Δήμου, όσο και τους δημότες.

Πάντα με το χαμόγελο στα χείλη και με ένα καλό λόγο για όλους, ήταν πρόθυμη να βοηθήσει σε κάθε ανάγκη που προέκυπτε κατά τη διάρκεια της μέρας. Στα εννιά χρόνια της παρουσίας μας στο Δημοτικό συμβούλιο Χανίων ήταν δίπλα μας όταν χρειάστηκε.

Από σήμερα η πόλη των Χανίων είναι φτωχότερη.

Η δημοτική κίνηση “Ανταρσία στα Χανιά – Αντικαπιταλιστική Αριστερή Κίνηση για την Ανατροπή”, θα ήθελε να εκφράσει τα θερμά συλλυπητήρια της, στην οικογένεια της, σε όλους τους φίλους και τους/τις συναδέλφους/-ισσες της.

Καλό ταξίδι, Ελευθερία.

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Μητσοτάκης από τη ΔΕΘ: Εξαγγελία 45 μέτρων και επίκληση στην σταθερότητα

Με έμφαση στις 1.000 ημέρες που έχει ακόμα διάρκεια...

Η κίνηση του πατέρα Κασσελάκη στην ΚΕ που ξεσήκωσε το Twitter

Κύμα σχολιασμού στα social media επέφερε η παρουσία του πατέρα...

Τέμπη: Νέα «πυρά» της Καρυστιανού κατά Μητσοτάκη

Η Μαρία Καρυστιανού, πρόεδρος του Συλλόγου Συγγενών Θυμάτων Τεμπών 2023...

Χανιά: Οι διάλογοι σοκ του ιερέα με την σύζυγό του μπροστά σε Μητροπολίτη

Δεν σταματούν να έρχονται στη δημοσιότητα οι αποκαλύψεις για...