30.8 C
Chania
Wednesday, July 3, 2024

Θρήνος για τον 30χρονο Κώστα που έχασε τη ζωή του σε τροχαίο στα Χανιά – Τα συλληπητήρια μηνύματα του Δήμαρχου Χανίων και της Πανσπουδαστικής

Ημερομηνία:

Σε κλίμα βαριάς θλίψης, συγγενείς και φίλοι αποχαιρέτησαν χθες, Κυριακή, στις 5 το απόγευμα, τον 30χρονο Κώστα Βασιλάκη, θύμα ενός ακόμη τραγικού τροχαίου δυστυχήματος που έρχεται να προστεθεί στη μακάβρια λίστα με τους νεκρούς στην Κρήτη.

Ο άτυχος Κώστας, με καταγωγή από τον Κρουσώνα, έχασε τη ζωή του το πρωί του Σαββάτου σε τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε περίπου στις 6:30 στα Χανιά. Οδηγώντας μοτοσυκλέτα στη διασταύρωση των οδών Ελευθερίου Βενιζέλου και Ηρώων Πολυτεχνείου προς το κέντρο της πόλης, έχασε τον έλεγχο του οχήματός του, με αποτέλεσμα να εκτραπεί από την πορεία του και να ανατραπεί.

Δυστυχώς, παρά την άμεση κινητοποίηση ασθενοφόρου του ΕΚΑΒ, οι διασώστες διαπίστωσαν τον ακαριαίο θάνατο του 30χρονου.

Την Κυριακή, οι γονείς, τα τρία αδέρφια, οι παππούδες και γιαγιάδες, καθώς και φίλοι και συγγενείς του Κώστα, έδωσαν το τελευταίο αντίο στον άτυχο νεαρό στο Ηράκλειο. Η νεκρώσιμη ακολουθία τελέστηκε στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Κατσαμπά, ενώ η ταφή έλαβε χώρα στο κοιμητήριο της περιοχής.

Συλλυπητήριο μήνυμα Σημανδηράκη

Με αφορμή το τραγικό δυστύχημα που στοίχισε τη ζωή στον Κώστα Βασιλάκη, ο οποίος πραγματοποιούσε την πρακτική του άσκηση στην Δ.Ε.Υ.Α.Χ., ο Δήμαρχος Χανίων και Πρόεδρος της Δ.Ε.Υ.Α.Χ., Παναγιώτης Σημανδηράκης, εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:

«Ο Δήμος Χανίων και η Δ.Ε.Υ.Α.Χ. θρηνούν την απώλεια ενός νέου ανθρώπου, μόλις 29 χρόνων, που έχασε τη ζωή του σε ένα τραγικό δυστύχημα, τα ξημερώματα του Σαββάτου στα Χανιά.

Ο Κώστας Βασιλάκης, που διέκοψε την πρακτική του στον κεντρικό σταθμό ελέγχου της Δ.Ε.Υ.Α.Χ. στην Δεξαμενή του Αγ. Ιωάννη, για να εκπληρώσει τα στρατιωτικά του καθήκοντα, έφυγε από τη ζωή τόσο νωρίς και τόσο άδικα.

Σύσσωμη η Δ.Ε.Υ.Α.Χ. στέκεται συγκλονισμένη μπροστά στην απώλεια του Κώστα και θα τον θυμόμαστε πάντα για την ευγένεια, την προθυμία και την εργατικότητα του.

Εκ μέρους του Δήμου Χανίων και του Δημοτικού μας Συμβουλίου, της Αντιπροέδρου, Νίκης Αποστολάκη και των εργαζομένων της  Δ.Ε.Υ.Α.Χ,  θέλω να εκφράσω στην οικογένεια του Κώστα, τα ειλικρινή και θερμά μου συλλυπητήρια»

Συλληπητήριο Πανσπουδαστικής

Οι εκλεγμένοι με την Πανσπουδαστική Κ.Σ. στο ΕΛΜΕΠΑ Χανίων, εκφράζουμε τη βαθύτατη θλίψη μας για τον άδικο χαμό του συναδέλφου μας, φοιτητή του ΕΛΜΕΠΑ Χανίων Κώστα Βασιλάκη, το πρωί του Σαββάτου.

Απευθύνουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και του οικείους του.

 

 

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Πόσους υποψήφιους προέδρους αντέχει ένα κόμμα;

Του Όμηρου Ταχμαζίδη * ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ της ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗΣ συμπεριλάβαμε...

Χανιά: Επιχείρηση διάσωσης για τουρίστα που τραυματίστηκε στο φαράγγι της Ρόκας

Επιχείρηση διάσωσης 40χρονου Πολωνού τουρίστα, που τραυματίστηκε στο φαράγγι...

Συνεδρίαση για την αντιμετώπιση της λειψυδρίας στην Περιφέρεια Κρήτης με έμφαση στα Χανιά

Λόγω της ιδιαίτερα ξηρής χρονιάς και της πανευρωπαϊκής ανησυχίας...