21.8 C
Chania
Tuesday, May 21, 2024

Θρίαμβος ανάτασης το ιταλικό “ΟΧΙ”

Ημερομηνία:

Του Κώστα Ντουντουλάκη

Θρίαμβος πανευρωπαϊκής λαϊκής ανάτασης το ιστορικό ΟΧΙ του ιταλικού λαού! Μαύρες πλερέζες, χολή και γελοία καλλιέργεια μαζικής φοβίας από τα ΜΜΕ, τον ΣΥΡΙΖΑ, τη ΝΔ το εναπομείναν ΠΑΣΟΚ, το… Ποταμάκι,Λεβέντη,Τζήμερο και λοιπά φερέφωνα των τραπεζαρχών και της ΕΕ τους… Ο Μπέπε Γκρίλο και η έξοδος της Ιταλίας από την δικτατορία της ευρωζώνης (και της ΕΕ) έρχονται!… -ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ!!!…

Η κατάντια να φυλάνε τα ΜΑΤ τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ

Γράφει με πόνο ψυχής, για την κατάντια να φυλάνε άνδρες των ΜΑΤ τα τοπικά γραφεία του λαομίσητου πια μνημονιακού ΣΥΡΙΖΑ (αυτό δεν συμβαίνει ούτε καν με ταγραφεία της Χρ.Αυγής!…) ο γνωστός κοινωνικά ενεργός και πάντα συνεπής στις ιδέες του αγωνιστής Νίκος Τζάρας-πρώην στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ:

ΜΑΤΑΙΟΤΗΣ ΜΑΤΑΙΟΤΗΤΩΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΜΑΤΑΙΟΤΗΣ. ΕΙΧΑ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΠΕΡΑΣΩ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΧΑΝΙΩΝ. ΜΟΥ ΤΟ ΛΕΓΑΝΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΣΠΟΥΔΑΙΟΛΟΓΗΣΑ. ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΤΩΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΤΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΕΙΔΑ ΦΡΟΥΡΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΜΕ ΠΛΗΡΗ ΕΞΑΡΤΗΣΗ ΝΑ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΤΟΥΣ. ΑΜΜΕΣΩΣ ΣΚΕΦΤΗΚΑ . ΕΔΩ , ΠΙΣΤΟΙ ΣΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΦΥΛΑΓΑΝΕ ΤΗΝ ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΑΠΟΒΙΩΣΕΙ ΠΡΟ ΕΤΩΝ ΚΑΙ ΘΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΑΦΥΛΑΚΤΑ ΤΟΣΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΤΩΜΑΤΑ. ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΗΣΥΧΙΑ ΤΑΞΙΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ. ΠΟΛΥ ΑΣΦΑΛΕΙΑ…. Σκέφτηκα πόσο δίκαιο είχε ο Κωνσταντίνος (ο Μητσοτάκης) με το παρηγορητικό : “ΜΗ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣΤΕ ΟΛΟΙ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΤΕ” και ένοιωσα την ματαιότητα ετούτου του κόσμου. Λυτρωτικά.

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ