27.8 C
Chania
Saturday, September 28, 2024

Θρίλερ με την έδρα του Πολάκη

Ημερομηνία:

Σε θρίλερ εξελίχθηκε η καταμέτρηση των ψήφων στα Χανιά της Κρήτης, αφού από τη μία η Νέα Δημοκρατία παραμένει πρώτη με 41,33%, από την άλλη όμως απειλήθηκε για αρκετή ώρα η εκπροσώπηση του ΣΥΡΙΖΑ στη Βουλή και συγκεκριμένα η έδρα του Παύλου Πολάκη.

Χαρακτηριστικό της κατάστασης είναι πως έως τις 20:30 και με την καταμέτρηση στο 60,03% ο Παύλος Πολάκης έμενε εκτός με τη ΝΔ να παίρνει και τις τέσσερις έδρες του νομού, κυρίως λόγω της εισόδου της της Πλεύσης Ελευθερίας της Ζωής Κωνσταντοπούλου στη Βουλή.

apotelesmata-ekloges-xania-1
xania-vouleftes-1
nd-xania-1

Η κατάσταση όμως άλλαξε στις 20:45 αφού στο 63,58% της ενσωμάτωσης ο Παύλος Πολάκης εκλέγεται με την κατανομή να είναι τρεις έδρες για τη ΝΔ και μία για τον ΣΥΡΙΖΑ.

polakis-mesa-1
xania-1

Πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες, αναλόγως με τις καραμπόλες υπάρχει ακόμη η πιθανότητα είτε η ΝΔ να λάβει 4 έδρες ή να λάβει την τέταρτη έδρα το ΚΚΕ και ο Αλέκος Μαρινάκης που στα Χανιά λαμβάνει 8,28%.

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Χανιά: Αγωνία για Γερμανό πεζοπόρο που αγνοείται

Σε κινητοποίηση βρίσκονται οι αρχές στα Σφακιά, καθώς από...

Τραγωδία στα Μάλια: Νεκρός 69χρονος Γερμανός στην παραλία

Σοκαριστικό είναι το περιστατικό που σημειώθηκε το απόγευμα της...

Ακινητοποιήθηκε το «Έλυρος» της ΑΝΕΚ – Επέστρεψε στον Πειραιά μετά από 6ωρη περιπέτεια

Το επιβατηγό-οχηματαγωγό πλοίο «Έλυρος» της ΑΝΕΚ βίωσε μια απρόσμενη...