15.8 C
Chania
Thursday, March 28, 2024

Θρίλερ με το θάνατο 40χρονου ελαιοχρωματιστή από το Ηράκλειο

Ημερομηνία:

Πέπλο μυστηρίου καλύπτει το θάνατο ενός 40χρονου ελαιοχρωματιστή νωρίς το απόγευμα του Μεγάλου Σαββάτου, στο Ηρακλείο – Τον 40χρονο βρήκαν νεκρό μέσα στο σπίτι του, η μητέρα του κι ένας φίλος και συνεργάτης του, αφού πρώτα έσπασαν την πόρτα του σπιτιού!

Από νωρίς το μεσημέρι του Μεγάλου Σαββάτου το κέντρο Άμεσης Δράσης της Αστυνομίας στο Ηράκλειο δεχόταν κλήσεις από καρτοκινητό τηλέφωνο για κάτι που έπρεπε να ψάξει η Αστυνομία στην περιοχή του Μασταμπά (εκεί όπου έμενε ο άτυχος ελαιοχρωματιστής), χωρίς να δίνει περισσότερες λεπτομέρειες ο άγνωστος πληροφοριοδότης.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του cretalive, λίγη ώρα αργότερα η μητέρα του 40χρονου ειδοποίησε την αστυνομία για το θάνατο του γιου της, κάτι που κάνει τους αστυνομικούς να συνδέουν τα τηλεφωνήματα με το συγκεκριμένο περιστατικό.

Στο σώμα του 40χρονου ελαιοχρωματιστή βρέθηκαν εκδορές, που δικαιολογήθηκαν από το συνεργάτη του από πέσιμο που είχε ο άτυχος άνδρας τις προηγούμενες ημέρες, ωστόσο τα ακριβή αίτια του θανάτου θα διακριβωθούν από την ιατροδικαστική εξέταση που θα γίνει την Τρίτη του Πάσχα.

Μάλιστα, μυστήριο αποτελεί και η απουσία του κινητού του 40χρονου από το σπίτι, με το οποίο είχε επικοινωνήσει μία ημέρα νωρίτερα με τη μητέρα του, πράγμα που περιπλέκει το μυστήριο.

newsbomb.gr

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ