26.8 C
Chania
Saturday, June 29, 2024

Θρίλερ στο Ρέθυμνο: το σχέδιο δολοφονίας, οι επενδύσεις στα ακίνητα και το πρόσωπο-κλειδί

Ημερομηνία:

Μόνο στις αστυνομικές ταινίες μπορεί να δει κάποιος τα όσα καταγγέλλει 39χρονη στο Ρέθυμνο για σχέδιο δολοφονίας της ίδιας και ενός Ισραηλινού συνεργάτη της με οικονομικό κίνητρο από τον 41χρονο εν διαστάσει σύζυγο της, έναν 43χρονο κουμπάρο τους και έναν φίλο τους.

Είναι μία υπόθεση που διερευνάται με μεγάλη προσοχή λόγω της σοβαρότητας των όσων καταγγέλλονται περί σχεδίου εξόντωσης της 39χρονης και του Ισραηλινού επιχειρηματία που φέρεται να έχει επενδύσει μεγάλα χρηματικά ποσά σε ακίνητα στην Κρήτη.

Δημοσιογραφικές πηγές αναφέρουν ότι με βάση τα καταγγελλόμενα, οι τρεις Έλληνες, δηλαδή ο εν διαστάσει σύζυγος και τα δύο φιλικά του πρόσωπα, φέρονται να «στρατολόγησαν» έναν Παλαιστίνιο με σκοπό να θέσει σε εφαρμογή το σχέδιο δολοφονίας τους, δηλαδή να σκοτώσει τους δύο. Ο Παλαιστίνιος όμως ήταν αντίθετος και τελικά φέρεται να αποτέλεσε το πρόσωπο-κλειδί για να αποκαλυφθεί το σχέδιο του πρώην, σύμφωνα πάντα με όσα καταγγέλλονται.

Η 39χρονη εκτός των άλλων φέρεται να κατήγγειλε και για ενδοοικογενειακή βία τον εν διαστάσει σύζυγος της, ο οποίος και συνελήφθη στο πλαίσιο του αυτοφώρου. Στην Ασφάλεια Ρεθύμνου προσήχθησαν και οι άλλοι δύο καταγγελλόμενοι, με τον Παλαιστίνιο να αποτελεί κομβικής σημασίας μάρτυρα στην υπό διερεύνηση υπόθεση.

Και οι τρεις Έλληνες συλληφθέντες, αναμένεται να οδηγηθούν απογευματινές ώρες ενώπιον του Εισαγγελέα Ρεθύμνου.

 

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Τριπλάσιες από τον μέσο όρο 14 ετών, οι εκτάσεις που κάηκαν έως τώρα τον Ιούνιο

Καταστροφικές ήταν, έως τώρα οι συνέπειες του καυτού Ιούνιου...

Τσίπρας σε Κασσελάκη: «Αν θες να δοκιμάσεις έναν άνθρωπο, δώσε του εξουσία – Δεν μετανιώνω που παραιτήθηκα»

Στην τελετή αποφοίτησης του Koc University στην Κωνσταντινούπολη μίλησε ο Αλέξης...

Φωτιά στην Παχιά Άμμο της Παλαιόχωρας

Συναγερμός σήμανε στην πυροσβεστική από φωτιά που εκδηλώθηκε αργά...