24.8 C
Chania
Saturday, May 25, 2024

Ιγνατίου: «Αφρίζει» ο Αναστασιάδης με Μητσοτάκη για την υπουργοποίηση Στυλιανίδη

Ημερομηνία:

Χολωμένος με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη για το θέμα της υπουργοποίησης Στυλιανίδη, φαίνεται να είναι ο Κύπριος πρόεδρος Νίκος Αναστασιάδης.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ που δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα HellasJournal, του δημοσιογράφου Μιχάλη Ιγνατίου, ο πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας θεωρεί ότι ο Στυλιανίδης βρίσκεται πίσω από τις «επιθέσεις» που κρίνει ότι δέχεται ο ίδιος για το ζήτημα με τις χρυσές υπηκοότητες και τα ευρωπαϊκά διαβατήρια, στη Μεγαλόνησο.

Μάλιστα το μένος Αναστασιάδη στρέφεται πλέον και κατά του Μητσοτάκη ο οποίος τον αιφνιδίασε με την επιλογή αυτή, παρότι φέρεται να γνώριζε όλο το παρασκήνιο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ιστοσελίδας, σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαν την Κυριακή, ο Κυριάκος Μητσοτάκης ενημέρωσε τον Νίκο Αναστασιάδη για τον διορισμό Στυλιανίδη, ρωτώντας τον Κύπριο πρόεδρο αν είχε κάποια ένσταση, για να λάβει την ξερή απάντηση: «Πράξε όπως θες».

Το συγχαρητήριο του tweet Αναστασιάδη ήταν επίσης τυπικό:

Αναστασιάδης και Στυλιανίδης είχαν υποστηρίξει το σχέδιο Ανάν ωστόσο στη συνέχεια φαίνεται πώς διατηρούν διαφορετικές θέσεις για την επίλυση του κυπριακού

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ