18.8 C
Chania
Friday, September 27, 2024

Ιεράπετρα: Παραδόθηκε ο 54χρονος που σκότωσε την πρώην του και απειλούσε επί ώρες να αυτοκτονήσει – Είχε σχέση με τον επί 35 χρόνια επιστήθιο φίλο του

Ημερομηνία:

Μετά από διαπραγματεύσεις ωρών, ο δράστης του φονικού στην Ιεράπετρα -που απειλούσε να αυτοκτονήσει- πείστηκε να παραδοθεί. Οι διαπραγματεύσεις διήρκησαν επτά ώρες.

Στα χέρια των Αρχών βρίσκεται ο 54χρονος που μαχαίρωσε μέχρι θανάτου την πρώην σύζυγό του, σήμερα το πρωί στην Ιεράπετρα της Κρήτης.
Πριν τελικά παραδοθεί, ο άνδρας είχε ανέβει σε βράχο για περίπου επτά ώρες και απειλούσε να αυτοκτονήσει. Σύμφωνα με πληροφορίες του creta24.gr, φαίνεται ότι είναι τραυματισμένος.
Μάλιστα, όσο βρισκόταν πάνω στον βράχο και ο διαπραγματευτής της ΕΛΑΣ προσπαθούσε να τον πείσει να κατέβει, δήλωσε μετανιωμένος.

Το χρονικό του στυγερού εγκλήματος

Ο 54χρονος είχε στήσει καρτέρι στην εν διαστάσει σύζυγό του και τη σκότωσε με αλλεπάλληλες μαχαιριές, με τις πρώτες πληροφορίες να κάνουν λόγο για οκτώ.

Στη συνέχεια, μετέβη σε βραχώδη περιοχή λίγα μέτρα από τον τόπο της τραγωδίας και απειλούσε ότι θα αυτοκτονήσει.

Σύμφωνα με τη μαρτυρία ατόμου που βρισκόταν στο σημείο του εγκλήματος, η 48χρονη «πήγε το πρωί στο συγκρότημα με τα καταλύματα προκειμένου να κάνει δοκιμαστικό για δουλειά. Η άτυχη γυναίκα βρισκόταν στο πάρκινγκ όταν έφτασε στο ξενοδοχείο, συνοδευόμενη από τον φίλο της. Όταν έφυγε ο φίλος της, εκείνη την ώρα μπαίνει ο 54χρονος με τη μηχανή του μέσα στο πάρκινγκ, την εμβολίζει και τη ρίχνει κάτω. Η άτυχη Νεκταρία σηκώνεται, αλλά στη συνέχεια απ’ ότι φαίνεται ο ψύχραιμος δράστης τη ρίχνει ξανά κάτω και τη χτυπάει με πολλαπλές μαχαιριές με αποτέλεσμα να της κόψει το νήμα της ζωής. Ο δράστης ατάραχος είπε ότι “είχαμε προηγούμενα“, παρατάει την μηχανή του η οποία δεν έπαιρνε μπροστά και φεύγει με τα πόδια, πηγαίνοντας στο δίπλα χωράφι όπου είναι γκρεμός».

Ο 54χρονος είχε προαναγγείλει την πρόθεσή του να τη σκοτώσει όπως γράφουν τοπικά μέσα, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες του neakriti.gr, το ζευγάρι βρισκόταν σε διάσταση και 48χρονη έχει φύγει από το σπίτι.

Η «φωτογραφία» και η «σχέση με κοντινό του φίλο»

Ξαδέρφη του 54χρορνου αναφέρει ότι με την άτυχη γυναίκα είχαν πάρει εδώ και κάποιο καιρό διαζύγιο.

Όπως υποστηρίζει η ίδια μιλώντας στο cretapost.gr, ο φερόμενος ως συζυγοκτόνος έμαθε πρόσφατα ότι η 48χρονη διατηρούσε σχέση με κοντινό του φίλο.

«Χθες ο ξάδερφός μου έμαθε ότι η Νεκταρία είχε σχέση με τον, επί 35 χρόνια, επιστήθιο φίλο του. Μάλιστα, είδε και μία φωτογραφία που είχε ανεβάσει ο φίλος του μαζί με την πρώην σύζυγό του στα social media. Πιθανότατα αυτό τον εξόργισε και έκανε ό,τι έκανε» είπε χαρακτηριστικά η ίδια.

 

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Νεκρός μετανάστης στο ΑΤ Αγίου Παντελεήμονα μετά από ξυλοδαρμό

Nεκρός μέσα στο Αστυνομικό Τμήμα του Αγίου Παντελεήμονα βρέθηκε το πρωί...

Χανιά: Συνελήφθη 16χρονη για ξυλοδαρμό συμμαθητή της – Στο αυτόφωρο και ο πατέρας της

Νέο περιστατικό σχολικής βίας προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές στα...

Μαρία Καρυστιανού: Παρακολουθούν το τηλέφωνό μου

Την παρακολούθηση του τηλεφώνου της αποκάλυψε η Μαρία Καρυστιανού. Σε συνέντευξή...