14.8 C
Chania
Friday, December 5, 2025

Ιεράπετρα: Πορεία διαμαρτυρίας μετά την παρέλαση

Ημερομηνία:

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Εργαζομένων Νοσοκομείου Ιεράπετρας ανακοίνωσε πως ο Σύλλογος θα συμμετέχει στον εορτασμό της 25ης Μαρτίου πραγματοποιώντας πορεία διαμαρτυρίας μετά την παρέλαση των μαθητών των σχολείων της Ιεράπετρας.Η ανακοίνωση αναλυτικά:

“Τα τελευταία χρόνια όλοι έχουμε νιώσει σαν εργαζόμενοι και πολίτες αυτής της πόλης την απαξίωση και την κοροϊδία.

Σαν εργαζόμενοι βιώνουμε τις συνθήκες εργασιακού μεσαίωνα που επικρατούν στο χώρο εργασίας μας.

Όλοι γνωρίζουμε την υπεράνθρωπη προσπάθεια που καταβάλλουμε καθημερινά για να υπερνικήσουμε τις ελλείψεις σε υλικά και προσωπικό, προκειμένου να παραμείνει ανοικτό το Νοσοκομείο μας.

Ταυτόχρονα όμως έχουμε να αντιμετωπίσουμε την κοροϊδία των “εντός” και “εκτός” Νοσοκομείου “προστατών μας” όσον αφορά στην συνέχιση ύπαρξης του Νοσοκομείου μας.

Αλλά και σαν πολίτες αυτής της πόλης βιώνουμε την απαξίωση με την αποψίλωση των υπηρεσιών της πόλης μας που δυσχεραίνει ακόμα περισσότερο τη ζωή μας.

Δεν πρέπει να υποστείλουμε την σημαία του αγώνα και να στείλουμε μήνυμα σε όλους “αυτούς” που μας οδηγούν στην εξαθλίωση. Οφείλουμε να τους φωνάξουμε δυνατά:

ΑΡΚΕΤΑ ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ…

Το Δ.Σ του συλλόγου εργαζομένων ανταποκρινόμενο στο κάλεσμα της επιτροπής αγώνα, αποφάσισε να συμμετάσχει στον εορτασμό της 25ης Μαρτίου πραγματοποιώντας πορεία διαμαρτυρίας μετά την παρέλαση των μαθητών των σχολείων της πόλης μας.

Καλούμε όλους τους συναδέλφους αλλά και πολίτες που επιθυμούν, να βρίσκονται την

Δευτέρα 25/03 και ώρα 9:00 π.μ

στο χώρο του Νοσοκομείου ώστε οργανωμένα να πορευθούμε προς την αφετηρία της παρέλασης.”

Το ξέρουμε…

Το να βλέπετε αυτά τα μηνύματα μπορεί να είναι κουραστικό. Και να είστε σίγουροί ότι ούτε κι εμείς βρίσκουμε κάποια ευχαρίστηση από το να τα γράφουμε... Όμως αυτό το μήνυμα δεν αφορά εμάς. Αφορά κάτι πολύ πιο σημαντικό: την επιβίωση της ανεξάρτητης, μαχητικής δημοσιογραφίας στην Kρήτη.

Η στήριξη σας είναι σημαντική γιατί μας επιτρέπει να:

  1. - Κάνουμε ρεπορτάζ χωρίς φόβο και εξαρτήσεις. Κανείς δεν μας υπαγορεύει τι να πούμε ή τι να αποσιωπήσουμε.
  2. - Κρατάμε τη δημοσιογραφία μας προσβάσιμη σε όλους, ακόμη και σε αυτούς που δεν έχουν την ικανότητα να πληρώσουν. Χωρίς paywall, χωρίς προνόμια μόνο για όσους έχουν την οικονομική δυνατότητα.

Η απλή αλήθεια είναι ότι τα έσοδα διαρκώς συρρικνώνονται. Αν πιστεύετε ότι μια πραγματικά ελεύθερη ενημέρωση είναι ζωτικής σημασίας για τη δημοκρατία και τον έλεγχο της εξουσίας, τότε δώστε μας τη δύναμη να συνεχίσουμε.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Μπαράζ σεισμικών δονήσεων ανοιχτά των Χανίων – Η γεωγραφική κατανομή των Ρίχτερ

Έντονη σεισμική κινητικότητα καταγράφεται τις τελευταίες ώρες στον θαλάσσιο...