24.8 C
Chania
Tuesday, April 16, 2024

Ιερέας στα Κάτω Πατήσια: Σοκαριστική η κατάθεση της ανήλικης που τον κατηγορεί για βιασμό

Ημερομηνία:

Συγκλονιστικά είναι τα όσα αποκαλύπτει στην κατάθεσή του το ανήλικο κοριτσάκι που κατηγορεί τον 37χρονο ιερέα στα Κάτω Πατήσια για κατ΄εξακολούθησιν βιασμό.

Σύμφωνα με την κατάθεση της ανήλικης, που έφερε στο φως η εκπομπή T- Live με την Τατιάνα Στεφανίδου, ο ιερέας προσπάθησε να χτίσει μια σχέση εμπιστοσύνης με το παιδί προκειμένου με αυτό τον τρόπο να ικανοποιεί τις αρρωστημένες ορέξεις του.

«Μου έλεγε ότι δεν είναι μόνο ο πνευματικός μου πατέρας, ότι μπορώ να τον βλέπω και σαν πατέρα μου κανονικό. Ότι μπορώ να τον εμπιστευτώ για όλα, για τα μυστικά μου, αλλά και για τα ερωτικά. ”Ο,τι γίνεται μένει εδώ για τους δυο μας και δεν το λες πουθενά γιατί δεν θα σε πιστέψει κανείς και θα εκτεθείς και εσύ και η οικογένειά σου” μου έλεγε».

Το κοριτσάκι στις αρχές του 2019 ήταν περίπου 13 ετών. Ο 37χρονος ιερέας φέρεται να εκμεταλλεύτηκε από την πρώτη στιγμή το γεγονός ότι η οικογένεια του παιδιού είναι θεοσεβούμενη και χαμηλών τόνων προκειμένου να πλησιάσει το παιδί.

Σύμφωνα με όσα είπε μια μέρα ο ιερέας της ζήτησε να του στείλει μια γυμνή φωτογραφία της.. Η κοπέλα έστειλε τη φωτογραφία και με τον ιερέα να στέλνει μια ανάλογη φωτογραφία στο κοριτσάκι. Συγκεκριμένα της έστειλε φωτογραφία με τα γεννητικά του όργανα.

Η ανήλικη στην κατάθεση που έδωσε ανέφερε ότι μετά το κατηχητικό, ο ιερέας έδιωχνε τα υπόλοιπα παιδιά και ζητούσε από την ίδια να μένει στο τέλος. Εκεί, την κακοποιούσε σεξουαλικά, όπως και μέσα στο αυτοκίνητό του. Το παιδί φοβόταν και σημειώνει ότι όλα αυτά, γίνονταν με τη βία. Ο ιερέας μάλιστα φέρεται να μιλούσε στην ανήλικη, χρησιμοποιώντας λέξεις που δεν θα μπορούσε να διαχειριστεί ούτε ενήλικος και το φόβιζε να μην πει τίποτα σε κανέναν.

Σημειώνεται ότι το παιδί κατέθετε επί ώρες στο τμήμα ανηλίκων και τα όσα είπε σόκαραν ακόμη και τους πιο έμπειρους και εκπαιδευμένους σε τέτοιες καταστάσεις αστυνομικούς. Ενδεικτικό είναι ότι μία από τους αξιωματικούς που έπαιρνε κατάθεση από το κορίτσι, δύο φορές σταμάτησε τη διαδικασία και βγήκε έξω από το γραφείο, όπου ξέσπασε σε λυγμούς.

topontiki.gr

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ο Ίλον Μασκ ανησυχεί για την Ελλάδα: Tο πρώτο έθνος που θα υποστεί “πληθυσμιακή κατάρρευση

Την υπογεννητικότητα στην Ελλάδα σχολιάζει σε ανάρτησή του ο Ίλον...

Ιεράπετρα: Δολοφονία ο θάνατος 65χρονου Γερμανού

Θρίλερ με τον θάνατο του 65χρονου Γερμανού που διέμενε...

Μιχάλης Βιρβιδάκης: “Γιατί να μην υπάρχει στην Κρήτη ένα Κρατικό Θέατρο Νοτίου Ελλάδος;”

Ο Μιχάλης Βιρβιδάκης είναι η ψυχή του θεάτρου Κυδωνία στα Χανιά. Οι περισσότεροι...

Στη Βουλή η ξενοδοχοποπιηση στο Λόφο Καστέλι από τον Μ. Συντυχάκη

Επίκαιρη ερώτηση προς την Υπουργό Πολιτισμού κ. Μενδώνη κατάθεσε...