21.8 C
Chania
Friday, March 29, 2024

Ινδή γερόντισσα σταματάει με τα χέρια της εκσκαφέα που επιχείρησε να γκρεμίσει σπίτι | Βίντεο

Ημερομηνία:

Η γηραιότερη γυναίκα στο χωριό Jalore, της δυτικής Ινδίας, στάθηκε μπροστά από εκσκαφέα, που επιχείρησε να γκρεμίσει -παράνομα χτισμένα- σπίτια των κατοίκων, και τον «νίκησε» με τα χέρια της!

Η Rekha Devi είναι, όπως φαίνεται, το είδος εκείνο του ηγέτη (της ηγέτιδας βασικά…), που πιστεύει ότι οι πράξεις «μιλούν» περισσότερο από τα λόγια.

Τόσο πολύ, που δεν δίστασε να τα βάλει με έναν εκσκαφέα 7 τόνων, ο οποίος πήγε στο χωριό Jalore, της δυτικής Ινδίας, προκειμένου να κατεδαφίσει αυθαίρετα σπίτια -πάμφτωχων- κατοίκων!

Μια σταλιά άνθρωπος και μάλιστα μιας κάποιας… πολύ μεγάλης ηλικίας, η Rekha εμφανίζεται στο απίστευτο βίντεο να έχει πηδήξει στον κάδο του εκσκαφέα και με δύναμη να τον τραβάει προς τα κάτω, κάνοντας το μηχάνημα να τρανταχτεί!

Ο οδηγός, μέσα σε δευτερόλεπτα, και φοβούμενος, προφανώς -πέρα από το ξύλο- μην προκαλέσει κάποιο ατύχημα, βάζει όπισθεν, αλλά η γυναίκα συνεχίζει να κρέμεται στον κάδο, έχοντας, όμως και βοήθεια πια από συγχωριανούς της.

Τους τελευταίους μήνες πραγματοποιούνται συνεχώς ενέργειες κατά των καταπατητών σε ολόκληρη την Ινδία, καθώς οι τοπικές κυβερνήσεις επιδιώκουν να γκρεμίσουν τους παράνομους οικισμούς και τις δομές.

Οι ενέργειες αυτές, ωστόσο, συχνά γίνονται βίαιες, καθώς οι κάτοικοι κάνουν τα πάντα για να υπερασπιστούν τα σπίτια τους. Μόλις την περασμένη Κυριακή, ένας 25χρονος οδηγός εκσκαφέα σκοτώθηκε από τους ντόπιους στην Nagaur κατά τη διάρκεια μιας επιχείρησης κατεδάφισης.

gazzetta.gr

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ