15.8 C
Chania
Thursday, March 28, 2024

ΙΝΚΑ-Προσφορά τροφίμων αξίας 5.000 ευρώ στη Μητρόπολη Κυδωνίας & Αποκορώνου

Ημερομηνία:

Για μία ακόμα φορά ανταποκρίθηκε ο Προμηθευτικός και Κταναλωτικός Συνεταιρισμός των Σούπερμαρκετ ΙΝΚΑ στο κάλεσμα της Ιεράς Μητρόπολης Κυδωνίας και Αποκορώνου να στηρίξουν τα συσσίτια στα Χανιά, με τρόφιμα αξίας 5 χιλιάδων ευρώ, ενώ ο Πρωτοσύγγελος Δαμασκηνός Λιονάκης δεν παρέλειψε να απευθύνει δημόσια ευχαριστίες στον Πρόεδρο του Συνεταιρισμού Απόστολο Αλεξάκη, τονίζοντας πως σήμερα οι ανάγκες των συνανθρώπων μας αυξάνονται ραγδαία σε βασικά αγαθά και σε είδη πρώτης ανάγκης.

Η Μητρόπολη Κυδωνίας και Αποκορώνου με τις Ενορίες προσφέρει 1300 μερίδες και το καταφέρνει χάρις στη στήριξη από τις τοπικές επιχειρήσεις αλλά και με την αγάπη των πολιτών στα Χανιά, από τις δωρεές και μέσω του φιλόπτωχου ταμείου της, στηρίζει όσους έχουν και άλλες πολλαπλές ανάγκες.

Τα Σούπερμαρκετ ΙΝΚΑ θα συνεχίσουν να στηρίζουν τις προσπάθειες όλων εκείνων των φορέων της πόλης που αγωνίζονται με υγιείς προσπάθειες για τη στήριξη και την προσφορά σε εκείνους που έχουν ανάγκη, τόνισε ο Επιθεωρητής των καταστημάτων ΙΝΚΑ, Γιάννης Χατζάκης.

Οι καταναλωτές επιβραβεύουν όλη αυτήν την προσπάθεια του Συνεταιρισμού για στήριξη των αναξιοπαθούντων συμπολιτών μας.

Βαγγέλης Φυντριλάκης-neatv.gr

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ