23.8 C
Chania
Monday, July 1, 2024

«Ιριδισμοί 2014» μέχρι και αύριο

Ημερομηνία:

Μέχρι και αύριο Κυριακή 20 Ιουλίου 2014 θα λειτουργεί στην Πύλη της Άμμου (Σαμπιονάρα) η Γενική Ετήσια Έκθεση του Συλλόγου Γυναικών Καλλιτεχνών Χανίων ΙΡΙΣ με τίτλο «Ιριδισμοί 2014», που διοργανώθηκε από το Δήμο Χανίων, την ΚΕΠΠΕΔΗΧ-ΚΑΜ και το Σύλλογο.

Στην Έκθεση παίρνουν μέρος (αλφαβητικά) οι Ίριδες:

Αντωνάκη Κατερίνα (Ζωγραφική σε πέτρα), Αρβανίτη – Χομπιτάκη Κική (Αγιογραφία), Βασιλικάκη Ασπασία (κεραμεική), Κανιτσάκη – Κατσαρού Αθηνά (Χαρακτική – Μονοτυπία), Καπνισάκη Αντιγόνη (Ζωγραφική), Καρβούνη Αγάθη (Ζωγραφική), Κατσιφαράκη Ελευθερία (Φωτογραφία), Κτιστάκη Δήμητρα (Παραδοσιακές φορεσιές), Μανουσάκη Θάλεια (Ξυλογλυπτική), Μανωλάκη Νεκταρία (Ζωγραφική), Μανωλάκη Κωνσταντίνα (Μεταλλοτεχνία), Μαυρογένη Ελένη (Εικαστικές κατασκευές), Μπερτάκη Χρύσα (Ζωγραφική), Πιακή Αγγέλα (Ζωγραφική σε μετάξι), Πλαϊτη Όλγα (Κούκλες πορσελάνης), Πολυχρονάκη Αντωνία (Ζωγραφική), Σγουρού Αναστασία (Φωτογραφία), Σημανδηράκη Άννα (Φωτογραφία), Σημανδηράκη Ζαχαρένια (Φωτογραφία), Σπερελάκη Τριανταφυλλιά (Ζωγραφική σε πέτρα), Στρατινάκη Κική (Φωτογραφία), Φελεσάκη – Τσαϊρίδου Λίλυ (Κατασκευές με φυσικά υλικά), Φραγγεδάκη Έλενα (Προσθετική ζωγραφική – κολλάζ), Χατζηδάκη Ευαγγελία (Ζωγραφική), Χουδαλάκη Ευαγγελία (Αγιογραφία).

Ώρες επισκέψεων: 11.00 π.μ.- 2.00 μ.μ. και 7.00 μ.μ. – 11.00 μ.μ.

Είσοδος ελεύθερη

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Μέχρι την Κρήτη έφτασε ο καπνός από τη φωτιά στην Κερατέα

Βορειοδυτικά της Κρήτης έφτασε ο καπνός από τη φωτιά...

SOS Τροχαία εγκλήματα: Η Ελλάδα και πάλι πρωτοπόρος στα τροχαία εγκλήματα στην Ευρώπη.

Θλίψη και οργή εκφράζει ο Πανελλαδικός σύλλογος SOS Τροχαία...

Συνέλευση για το Μαρκοπούλου από τον σύλλογο «Γειτονιά του ΑηΓιάννη»

Σε ανοιχτή συνέλευση για το πρώην στρατόπεδο Μαρκοπούλου καλεί...

Με μεγάλη προσέλευση οι κρίσιμες εκλογές στη Γαλλία

Στις κάλπες προσέρχονται από σήμερα το πρωί οι Γάλλοι...