14.8 C
Chania
Sunday, December 7, 2025

Ισπανός ΥΠΟΙΚ: Εξετάζεται τρίτο πακέτο διάσωσης έως 50 δισ. ευρώ στην Ελλάδα

Ημερομηνία:

Το ενδεχόμενο να δοθεί ένα τρίτο πακέτο στήριξης προς την Ελλάδα εξετάζουν οι χώρες της Ευρωζώνης, δήλωσε ο ισπανός υπουργός Οικονομικών.

Όπως μεταδίδει το Reuters, ο Λουίς ντε Γκίντος σημείωσε πως το τρίτο πακέτο θα κυμαίνεται από 30 – 50 δισ. ευρώ.

Ο ίδιος επεσήμανε ότι η Ελλάδα δεν πρόκειται να φύγει από το ευρώ και πρόσθεσε πως ενδεχόμενο νέο πρόγραμμα στήριξης θα περιλαμβάνει περισσότερο ευέλικτους όρους για τη χώρα μας, για την επίτευξη στόχων και την υλοποίηση μεταρρυθμίσεων.

Ακόμη, ο ντε Γκίντος υποστήριξε πως η Ευρωζώνη δεν μπορεί παρά να δείξει αλληλεγγύη προς την Ελλάδα και τόνισε ότι η συμβολή της Ισπανίας σε ένα τρίτο πρόγραμμα στήριξης θα κυμανθεί μεταξύ 13% και 14% του συνολικού ποσού που θα δοθεί στην Αθήνα.

newpost.gr

Το ξέρουμε…

Το να βλέπετε αυτά τα μηνύματα μπορεί να είναι κουραστικό. Και να είστε σίγουροί ότι ούτε κι εμείς βρίσκουμε κάποια ευχαρίστηση από το να τα γράφουμε... Όμως αυτό το μήνυμα δεν αφορά εμάς. Αφορά κάτι πολύ πιο σημαντικό: την επιβίωση της ανεξάρτητης, μαχητικής δημοσιογραφίας στην Kρήτη.

Η στήριξη σας είναι σημαντική γιατί μας επιτρέπει να:

  1. - Κάνουμε ρεπορτάζ χωρίς φόβο και εξαρτήσεις. Κανείς δεν μας υπαγορεύει τι να πούμε ή τι να αποσιωπήσουμε.
  2. - Κρατάμε τη δημοσιογραφία μας προσβάσιμη σε όλους, ακόμη και σε αυτούς που δεν έχουν την ικανότητα να πληρώσουν. Χωρίς paywall, χωρίς προνόμια μόνο για όσους έχουν την οικονομική δυνατότητα.

Η απλή αλήθεια είναι ότι τα έσοδα διαρκώς συρρικνώνονται. Αν πιστεύετε ότι μια πραγματικά ελεύθερη ενημέρωση είναι ζωτικής σημασίας για τη δημοκρατία και τον έλεγχο της εξουσίας, τότε δώστε μας τη δύναμη να συνεχίσουμε.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

«Οι τίμιοι αγρότες θα πληρωθούν»!!!

Της Γεωργίας Θάνου * Δεν υπάρχει δήλωση του πρωθυπουργού και...