22.8 C
Chania
Friday, September 20, 2024

Ισραήλ: Τελικά είναι ζωντανή η Shani Louk

Ημερομηνία:

Ανατροπή έχουμε στην υπόθεση της Shani Louk, μιας 22χρονης Γερμανίδας υπηκόου που πιστεύεται ότι απήχθη από μαχητές της Χαμάς κατά τη διάρκεια της αιφνιδιαστικής επίθεσης της μαχητικής οργάνωσης στο Ισραήλ το Σάββατο και αυτό διότι η μητέρα της δήλωσε την Τρίτη ότι η κόρη της είναι ζωντανή.

Η tattoo artist, συμμετείχε στο μουσικό φεστιβάλ Tribe of Nova στις πεδιάδες της ερήμου Νεγκέβ το Σάββατο, όταν μαχητές της Χαμάς εισέβαλαν στην εκδήλωση. Πιστεύεται ότι την έπιασαν οι μαχητές και την μετέφεραν στο πίσω μέρος ενός φορτηγού.

Η μητέρα της, Ricarda, φοβήθηκε ότι ήταν νεκρή αφού είδε ένα βίντεο που έδειχνε τη Louk αναίσθητη σε ένα αυτοκίνητο μετά την απαγωγή της από μαχητές της Χαμάς. Σε έκκληση που μοιράστηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, είπε ότι στην οικογένεια στάλθηκε ένα βίντεο «στο οποίο έβλεπα καθαρά την κόρη μας αναίσθητη στο αυτοκίνητο με τους Παλαιστίνιους και αυτούς να κάνουν βόλτες στη Λωρίδα της Γάζας».

Στο βίντεο δεν φαίνεται το πρόσωπο της γυναίκας, όμως η οικογένεια του Louk δήλωσε ότι μπόρεσε να την αναγνωρίσει από τα ράστα μαλλιά και τα τατουάζ της. Στο κλιπ, ζητούσε από οποιονδήποτε να στείλει βοήθεια ή νέα για την κόρη της.

Την Τρίτη, η οικογένεια της Louk ανακοίνωσε ότι είχε αποδείξεις ότι η Louk -που μεγάλωσε στο Ισραήλ- ήταν ζωντανή. Σύμφωνα με τον ιστότοπο Blick ανέφερε η μητέρα της είπε ότι βρισκόταν σε νοσοκομείο στη Γάζα με σοβαρά τραύματα στο κεφάλι.

Η μητέρα πρόσθεσε ότι η Louk είναι σοβαρά τραυματισμένη και ζήτησε από τη γερμανική κυβέρνηση βοήθεια και γρήγορη δράση.

 

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

“Ο Θεός της Σφαγής” από το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Κρήτης από τις 2 Οκτώβρη – Δείτε το τρέιλερ

Το Δημοτικό Περιφερειακό Θέατρο Κρήτης συνεργάζεται για δεύτερη φορά με τον...