18.8 C
Chania
Friday, May 3, 2024

Ιστιοπλοΐα: Απονομή επάθλων σε ΝΟΧ και Μανιουδάκη

Ημερομηνία:

Την Κυριακή (17/11) έγινε η απονομή των επάθλων του ιστιοπλοϊκού αγώνα ανοικτής θάλασσας που διοργάνωσε ο Ναυτικός Όμιλος Χανίων με την επωνυμία “Πολυτεχνείο Κρήτης”.

Η σχετική ενημέρωση του ΝΟΧ:

Την Κυριακή (17/11) έγινε στην εγκατάσταση του Ι.Ο.Χ. η απονομή των επάθλων του ιστιοπλοϊκού αγώνα ανοικτής θάλασσας που διοργάνωσε ο Ναυτικός Όμιλος Χανίων το Σαββατοκύριακο (16, 17/11) υπό την επωνυμία “Πολυτεχνείο Κρήτης”.

Ο υπεύθυνος ιστιοπλοΐας του Ν.Ο.Χ. κ. Κωνσταντίνος Μανιουδάκης προσφωνώντας τον παριστάμενο πρύτανη του Πολυτεχνείου κ. Βασίλη Διγαλάκη είπε ότι ο αγώνας είναι αφιερωμένος από τον διοργανωτή Ν.Ο.Χ. στο Πολυτεχνείο Κρήτης για να τιμήσει το μορφωτικό και κοινωνικό έργο που επιτελείται στον τόπο μας καθώς και τη συνεργασία με τον Ν.Ο.Χ. για τη διάδοση του αθλήματος της ιστιοπλοΐας στους φοιτητές και στα Χανιά γενικότερα. Είπε επίσης ότι ο Ν.Ο.Χ. προτίθεται να συνεχίσει και αναπτύξει αυτή τη συνεργασία διαθέτοντας το εκπαιδευτικό του σκάφος στην ομάδα του Πολυτεχνείου και αναλαμβάνοντας μεταξύ άλλων την εκπαίδευσή της.

Ο πρύτανης ευχαρίστησε από την πλευρά του και εξέφρασε τη βούληση να στηρίξει τη συνεργασία. Απένειμε, δε, τιμητική πλακέτα του Πολυτεχνείου στον Αντιναύαρχο Π.Ν. ε.α. Κ. Μανιουδάκη «για τη μακροχρόνια συνεισφορά του στην ανάπτυξη και προώθηση του ελληνικού ναυτικού πολιτισμού στα Χανιά». Ακολούθησε η απονομή επάθλων από τον πρύτανη τα οποία αθλοθέτησε το Πολυτεχνείο Κρήτης.

Τα αποτελέσματα:

Στον αγώνα του Σαββάτου (16/11) 1ο αναδείχτηκε το σκάφος ΚΟΡΜΟΡΑΝΟΣ (Ν.Ο.Χ.) με κυβερνήτη τον Κ. Μανιουδάκη και πλήρωμα τους Αρ. Κοτόπουλο, Δ. Γαγάρα, Αντ. Συντζανάκη και Αν. Βασιλακοπούλου, κατακτώντας το Κύπελλο του αγώνα.

2ο ήταν το σκάφος ΠΑΝΕΦΗ (Ι.Ο.Χ.) με κυβερνήτη τον Εμμ. Μπαρμπόπουλο και πλήρωμα τους Ν. Σανψάκη, Ν. Ρότα, Α. Νικολακάκη, Γ. Βαλάντη, Ιωάννα Τζινάκη και Γ. Παπαδάκη.

Δεν τερμάτισαν εντός των χρονικών ορίων λόγω άπνοιας το ΑΙΘΡΑ (Ν.Ο.Χ.) με κυβερνήτη τον Αλ. Γκότση και πλήρωμα τους Π. Ρέππα, Π. Κοτσαρίνη και Φ. Καλομοίρη, καθώς και το ΑΝΕΜΟΣ (Ι.Ο.Χ.) με κυβερνήτη τον Γρ. Κνιθάκη και πλήρωμα τον Ν. Κνιθάκη.

Το εκπαιδευτικό σκάφος του Ν.Ο.Χ., ΘΑΛΑΣΣΟΠΟΡΟΣ έλαβε μέρος εκτός συναγωνισμού και στους δύο αγώνες με την ομάδα του Πολυτεχνείου. Κυβερνήτης ήταν ο Αλ. Μαντόγλου και πλήρωμα οι Ν. Πετρίδης, Αλ. Αλεξίου και Λ. Αντωνίου.

Κατά τον αγώνα της Κυριακής (17/11), η σειρά τερματισμού των σκαφών με διορθωμένους χρόνους είναι: 1. ΚΟΡΜΟΡΑΝΟΣ, 2. ΑΙΘΡΑ, 3. ΑΝΕΜΟΣ, 4. ΠΑΝΕΦΗ, όμως τα τελικά αποτελέσματα θα ανακοινωθούν μετά την εκδίκαση υποβληθείσας αγωνιστικής ένστασης.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ