16.8 C
Chania
Saturday, April 20, 2024

Ιταλία: Γλίτωσε από τους πυραύλους στην Ουκρανία, πέθανε σε τροχαίο

Ημερομηνία:

Αυτοκινητιστικό δυστύχημα σημειώθηκε το πρωί της Κυριακής στον ιταλικό αυτοκινητόδρομο Α14, στο ύψος της πόλης Forlì, όταν ένα λεωφορείο με Ουκρανούς επιβάτες ανετράπη.

Αποτέλεσμα ήταν να τραυματιστούν διάφοροι επιβάτες, ενώ η Πυροσβεστική εντόπισε κάτω από τα συντρίμμια του λεωφορείου το άψυχο σώμα μιας νεαρής γυναίκας.

Παραμένουν ακόμη άγνωστα τα αίτια του δυστυχήματος, στο οποίο δεν εμπλέκονται άλλα οχήματα. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως το λεωφορείο ήταν ένα από δύο που ταξίδευαν μαζί και που μετέφεραν συνολικά περίπου 50 πρόσφυγες από τον πόλεμο, με τελικό προορισμό την πόλη της Pescara, 300 χιλιόμετρα νοτιότερα.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Στέφανος Κασσελάκης: Η παρουσίαση του ευρωψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ | Παρακολουθήστε ζωντανά

Το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ παρουσίασε από το Κέντρο Πολιτισμού...

Η Χανιώτισσα συγγραφέας Μάρω Δούκα υποψήφια ευρωβουλευτής με τη Νέα Αριστερά

Την υποψηφιότητα της διακεκριμένης συγγραφέως Μάρως Δούκα για τις...

Με Βέφα Αλεξιάδου, Αγγελική Ηλιάδη και Εύη Βατίδου το ΛΑΟΣ στις Ευρωεκλογές 2024

Τους 42 υποψήφιους για τις Ευρωεκλογές του Ιουνίου ανακοίνωσε...