28.8 C
Chania
Δευτέρα, 15 Ιουνίου, 2026

Ιωάννα Παλιοσπύρου: Παρουσίασε επιπλοκή και μπαίνει για το 11ο χειρουργείο

Ημερομηνία:

ΗΙωάννα Παλιοσπύρου συνεχίζει να ανεβαίνει τον δικό της Γολγοθά μετά την επίθεση με οξύ που της άλλαξε για πάντα τη ζωή. Σύμφωνα με τον δικηγόρο της Νίκο Αλεξανδρή η Ιωάννα παρουσίασε επιπλοκή από προηγούμενο χειρουργείο και έτσι θα αναγκαστεί να κάνει άλλο ένα, το 11ο, το οποίο δεν θα είναι αισθητικό.

«Παρουσίασε επιπλοκή από το προηγούμενο χειρουργείο, μπαίνει για 11η φορά στο χειρουργείο, έχει μακρύ δρόμο μπροστά της. Είναι ένα επώδυνο χειρουργείο, σε δύσκολο σημείο με την κ. Καλοφώνου» είπε στο Πρωινό ο δικηγόρος της.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στη σκέψη της Ιωάννας όταν λάβει την αγωγή αποζημίωσης. «Δεν έχει κατατεθεί η αγωγή αποζημιώσεως. Αυτό το κορίτσι θα πρέπει κάποια στιγμή να το έχουμε σαν σύμβολο. Έχει ακόμα άλλα 20-30 χειρουργεία. Εξετάζουμε ένα μέρος της αξιώσεως να διατεθεί στη μνήμη της Καρολάιν και στη φιλοζωική εταιρεία που είχε πάρει η δολοφονημένη το σκυλάκι».

Και κατέληξε: «Είχε πει “μη με ξεχάσετε όταν σβήσουν τα φώτα”. Αξίζει αυτό το κορίτσι να μην το ξεχνάμε».

newsbeast.gr

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ιρανικά ΜΜΕ: Τελευταία στιγμή προστέθηκε όρος να υπάρχουν τέλη για τη διέλευση από τα Στενά του Ορμούζ

Ιρανικά ΜΜΕ μεταδίδουν ότι το μνημόνιο συναντίληψης Ιράν – ΗΠΑ περιλαμβάνει...

Εκατοντάδες φοιτητές αποχώρησαν όταν ξεκίνησε την ομιλία του ο CEO της Google κατά την τελετή αποφοίτησης του Στάνφορντ

Εκατοντάδες φοιτητές πραγματοποίησαν αποχώρηση διαμαρτυρίας κατά τη διάρκεια της...

Εσπερίδα του Πειραματικού Γενικού Λυκείου Χανίων στις 18 Ιουνίου

Εσπερίδα Διάχυσης του Πειραματικού Γενικού Λυκείου Χανίων στις 18 Ιουνίου 2026 στο Πνευματικό Κέντρο. Ενημέρωση για τους στόχους και τις δράσεις της σχολικής μονάδας.

1η Γιορτή Παγωτού στα Χανιά: Γλυκιά γιορτή για μικρούς και μεγάλους στον Δημοτικό Κήπο

Η 1η Γιορτή Παγωτού πραγματοποιείται στις 17 Ιουνίου 2026 στον Δημοτικό Κήπο Χανίων. Διοργανώνεται από το Σωματείο Ζαχαροπλαστών με τη στήριξη του Δήμου Χανίων και της Περιφέρειας Κρήτης.