13.8 C
Chania
Friday, March 29, 2024

Ιωάννα Παλιοσπύρου: Παρουσίασε επιπλοκή και μπαίνει για το 11ο χειρουργείο

Ημερομηνία:

ΗΙωάννα Παλιοσπύρου συνεχίζει να ανεβαίνει τον δικό της Γολγοθά μετά την επίθεση με οξύ που της άλλαξε για πάντα τη ζωή. Σύμφωνα με τον δικηγόρο της Νίκο Αλεξανδρή η Ιωάννα παρουσίασε επιπλοκή από προηγούμενο χειρουργείο και έτσι θα αναγκαστεί να κάνει άλλο ένα, το 11ο, το οποίο δεν θα είναι αισθητικό.

«Παρουσίασε επιπλοκή από το προηγούμενο χειρουργείο, μπαίνει για 11η φορά στο χειρουργείο, έχει μακρύ δρόμο μπροστά της. Είναι ένα επώδυνο χειρουργείο, σε δύσκολο σημείο με την κ. Καλοφώνου» είπε στο Πρωινό ο δικηγόρος της.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στη σκέψη της Ιωάννας όταν λάβει την αγωγή αποζημίωσης. «Δεν έχει κατατεθεί η αγωγή αποζημιώσεως. Αυτό το κορίτσι θα πρέπει κάποια στιγμή να το έχουμε σαν σύμβολο. Έχει ακόμα άλλα 20-30 χειρουργεία. Εξετάζουμε ένα μέρος της αξιώσεως να διατεθεί στη μνήμη της Καρολάιν και στη φιλοζωική εταιρεία που είχε πάρει η δολοφονημένη το σκυλάκι».

Και κατέληξε: «Είχε πει “μη με ξεχάσετε όταν σβήσουν τα φώτα”. Αξίζει αυτό το κορίτσι να μην το ξεχνάμε».

newsbeast.gr

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ