15.8 C
Chania
Saturday, December 13, 2025

Κάθειρξη σε Ηρακλειώτη που ασελγούσε στην κόρη της φίλης του

Ημερομηνία:

Σε ποινή κάθειρξης 17,5 ετών καταδικάστηκε Ηρακλειώτης, ο οποίος κάθισε στο εδώλιο για τις κατηγορίες της κατάχρησης σε ασέλγεια και της αποπλάνησης της ανήλικης κόρης της συντρόφου του.

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε όταν η μητέρα του κοριτσιού άρχισε να υποψιάζεται ότι η σχέση της 14χρονης με τον πατριό της δεν ήταν και τόσο …αθώα και έτσι αποφάσισε να αναζητήσει …ντοκουμέντα που δυστυχώς δεν διέψευσαν τους φόβους της.

Τα όσα αποκαλύφθηκαν ήταν πραγματικά σοκαριστικά για τη μητέρα, η οποία δεν μπορούσε να πιστέψει αυτό που συνέβαινε πίσω από την πλάτη της και όσο εκείνη απουσίαζε από το σπίτι λόγω δουλειάς.

Ο κατηγορούμενος γνώριζε το κορίτσι από μικρό παιδί και όλοι πίστευαν ότι το ενδιαφέρον του ήταν καθαρά πατρικό.

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ