20.8 C
Chania
Saturday, May 18, 2024

Κάλεσμα ΑΝΕΛ για «αντιμνημονιακό μέτωπο» στις αυτοδιοικητικές εκλογές

Ημερομηνία:

«Παραμένουμε πιστοί στην απόφαση να προχωρήσουμε με δική μας πρωτοβουλία στη δημιουργία ενός μεγάλου αντιμνημονιακού, δημοκρατικού και πατριωτικού μετώπου ενόψει της μάχης των αυτοδιοικητικών και περιφερειακών εκλογών», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η κοινοβουλευτική ομάδα των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

Όπως τονίζεται στη σχετική ανακοίνωση οι Ανεξάρτητοι Έλληνες αναζητούν συμμαχίες «με όλες όλες εκείνες τις προσωπικότητες των τοπικών κοινωνιών, οι οποίες θα στείλουν μήνυμα αντίστασης στις δυνάμεις καθυπόταξης των Δήμων και των Περιφερειών μας, στον Φούχτελ και την παρέα του».

«Κόντρα στα μνημόνια – πιστοί στις απόψεις και τις «κόκκινες γραμμές» του Κινήματός μας – συμβάλλουμε στη διαμόρφωση των πλειοψηφιών, που θα απαντήσουν με ένα μεγάλο «όχι» στις λογικές της συγκυβέρνησης ΝΔ – ΠΑΣΟΚ», σημειώνεται.

Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες σημειώνουν πως «οι τελικές αποφάσεις θα ληφθούν στο Εθνικό Συμβούλιο», ενώ στην επιλογή των προσώπων θα παίξουν βασικό ρόλο οι αποφάσεις των Συντονιστικών Επιτροπών και των πολιτευτών, ενώ εξετάζεται και η αυτόνομη κάθοδος υποψηφίων των Ανεξάρτητων Ελλήνων, κατά περίπτωση.

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Το δημογραφικό πέρα από ευχολόγια

Του Αργύρη Αργυριάδη, Δικηγόρου Τα πράγματα είναι απλά. Οι αριθμοί...

Καρκίνος: Θα μπορεί να ανιχνεύεται 7 χρόνια πριν τη διάγνωση

Δύο βρετανικές μελέτες, που δημοσιεύθηκαν στο επιστημονικό περιοδικό «Nature...

Προεκλογική Εκδήλωση της Ν.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Χανίων με Κουντούρα, Παπαργυρόπουλο, Τσίπρα και Λεκατσά

Η Νομαρχιακή Επιτροπή Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ –Π.Σ. οργανώνει Προεκλογική...

Συνάντηση Ν. Καλογερή με Υφυπουργό Υποδομών – Τι συζήτησαν

Τον Αντιπεριφερειάρχη Χανίων κ. Νίκο Καλογερή επισκέφθηκε ο Υφυπουργός...