22.8 C
Chania
Thursday, May 2, 2024

Κάλεσμα για συγκρότηση παιδικής χορωδίας από το Βενιζέλειο ωδείο

Ημερομηνία:

Το μουσικό έργο του Andrew Lloyd Webber “Ιωσήφ και o πολύχρωμος φανταχτερός χιτώνας” πρόκειται να ανεβάσει ο Σύνδεσμος για τη διάδοση των Καλών Τεχνών στην Κρήτη – Βενιζέλειο Ωδείο Χανίων τον Φεβρουάριο του 2014, με αφορμή την συμπλήρωση 10 χρόνων από το θάνατο της σπουδαίας Χανιώτισσας πιανίστα και μουσικοπαιδαγωγού Αλίκης Βατικιώτη. Οι συντελεστές της παράστασης θα είναι: Διευθυντής: Γ. Καλούτσης, πιανίστας: Ν. Περάκης, σκηνοθέτης: Λ. Μανωλικάκης. Είναι οι ίδιοι που πριν από δύο χρόνια είχαν ανεβάσει με μεγάλη επιτυχία το μιούζικαλ “Ολιβερ” στο θέατρο Βλησίδη. Το υπόψη έργο, (ένα από τα πρώτα έργα του συνθέτη) αναφέρεται στην βιβλική ιστορία του Ιωσήφ και των αδελφών του αλλά κάτω από ένα σύγχρονο πρίσμα.
Για την συγκρότηση της απαιτούμενης παιδικής χορωδίας κηρύσσεται ακρόαση για την επιλογή κατάλληλων φωνών την Κυριακή 12 Μαΐου (Κυριακή του Θωμά) και ώρα 11 έως 12 στο Βενιζέλειο Ωδείο (Αίθουσα Αλίκης Βατικιώτη). Δεν είναι αναγκαία η υποβολή ανάλογης αίτησης, απλά η προσωπική παρουσία του υποψήφιου. Στην ακρόαση θα γίνει εξέταση ενός μικρού τραγουδιού καθώς επίσης και η ακουστική ετοιμότητα των υποψηφίων (δηλ. κατά πόσον ο εξεταζόμενος πιάνει γρήγορα και σωστά τον τόνο). Οι μουσικές γνώσεις δεν είναι απαραίτητες αλλά οπωσδήποτε χρήσιμες!
Γίνονται δεκτά αγόρια και κορίτσια από 10 έως 16 ετών. Οι πρόβες θα γίνονται στο Βενιζέλειο Ωδείο κάθε Κυριακή από ώρα 6 έως 7:30μ.μ., αρχίζοντας από την Κυριακή της ακρόασης δηλ. από την Κυριακή του Θωμά (ώρα 6μ.μ).
Δεν υπάρχει καμία οικονομική επιβάρυνση.
Για πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε απευθείας στον κ. Καλούτση, τηλ.: 28210 42792 και 6972148940 ή στο Βενιζέλειο Ωδείο τηλ.: 28210 43067.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο
Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Χάος στο UCLA: Επίθεση της Αστυνομίας σε χιλιάδες διαδηλωτές με πλαστικές σφαίρες | Ζωντανή μετάδοση

Χιλιάδες φοιτητές και φοιτήτριες βρίσκονται στο campus του Πανεπιστημίου της...

O Μαζωνάκης τραγουδάει το «Du Hast» των Rammstein

Σε ρυθμούς Rammstein μπαίνει το ελληνικό κοινό, καθώς στο τέλος του...

Παζάρι Μεγάλης Παρασκευής στις Βουκολιές του Δήμου Πλατανιά

Ο Δήμος Πλατανιά σας προσκαλεί και φέτος, τη Μεγάλη...