Κάλεσμα της Κατάληψης Rosa Nera
Λιμάνι της Σούδας, Πέμπτη 7/9 στις 8 μ.μ.
Ο Αντώνης, παιδί εργατικής οικογένειας από το Λασίθι και ΑΜΕΑ, δολοφονήθηκε εν ψυχρώ από υπαλλήλους των ναυτιλιακών των εφοπλιστών.
Σε μια κοινωνία των κανονικών, και της αλλοτρίωσης, των εταιρειών ης αγοράς, της πειθαρχημένης εργασίας και του ‘όλα για το κέρδος” φαίνεται πως ζωές που άργησαν, όπως αυτή του Αντώνη, τιμωρούνται με μια σπρωξιά στον θάνατο.
Να δώσουμε τελος στην εποχή των δολοφόνων.
Αύριο 8.μ.μ. στο λιμάνι της Σούδας, καλούμε και εμείς σε συγκέντρωση ενάντια στην μισανθρωπιά και τον μισαναπηρισμό, ενάντια στους όχλους που συαινούν στην εξόντωση των ευάλωτων ζωών.
Πίσω κανιβαλλοι!
Η αλληλεγγύη θα νικήσει.
Το ξέρουμε…
Το να βλέπετε αυτά τα μηνύματα μπορεί να είναι κουραστικό. Και να είστε σίγουροί ότι ούτε κι εμείς βρίσκουμε κάποια ευχαρίστηση από το να τα γράφουμε... Όμως αυτό το μήνυμα δεν αφορά εμάς. Αφορά κάτι πολύ πιο σημαντικό: την επιβίωση της ανεξάρτητης, μαχητικής δημοσιογραφίας στην Kρήτη.
Η στήριξη σας είναι σημαντική γιατί μας επιτρέπει να:
- - Κάνουμε ρεπορτάζ χωρίς φόβο και εξαρτήσεις. Κανείς δεν μας υπαγορεύει τι να πούμε ή τι να αποσιωπήσουμε.
- - Κρατάμε τη δημοσιογραφία μας προσβάσιμη σε όλους, ακόμη και σε αυτούς που δεν έχουν την ικανότητα να πληρώσουν. Χωρίς paywall, χωρίς προνόμια μόνο για όσους έχουν την οικονομική δυνατότητα.
Η απλή αλήθεια είναι ότι τα έσοδα διαρκώς συρρικνώνονται. Αν πιστεύετε ότι μια πραγματικά ελεύθερη ενημέρωση είναι ζωτικής σημασίας για τη δημοκρατία και τον έλεγχο της εξουσίας, τότε δώστε μας τη δύναμη να συνεχίσουμε.
Γίνε συνδρομητής
Σας ευχαριστούμε θερμά.