15.8 C
Chania
Saturday, December 6, 2025

Κάλεσμα της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών – Βιοτεχνών και Εμπόρων Ν. Χανίων

Ημερομηνία:

Συνάδελφοι,

Τα νέα μέτρα σε συνδυασμό με αυτά του μεσοπρόθεσμου οδηγούν τους επαγγελματίες, βιοτέχνες, εμπόρους σε οικονομική και κοινωνική περιθωριοποίηση.

Οφείλουμε να αντιδράσουμε μαζικά. Να διεκδικήσουμε όχι μόνο στην ανατροπή των μέτρων, αλλά και στις πολιτικές που στρέφουν την προσοχή τους στην βάση της αναπτυξιακής πυραμίδας που αποτελείται από τις μικρές και πολύ μικρές επιχειρήσεις. Αυτές που μπορούν να δημιουργήσουν θέσεις εργασίας, πλούτο και ανάπτυξη.

Η Διαχείριση της οικονομικής και κοινωνικής κρίσης, μόνο με διλλήματα, δεν αποτελεί λύση.

Μόνο με συνοχή και μαζικότητα μπορούμε να στείλουμε μήνυμα στους σωστούς αποδέκτες.

Δεν αξίζει για την μίζερη είσπραξη μιας ημέρας να θυσιάσεις το μέλλον και τους κόπους μιας ζωής.

Συμμετάσχουμε στην γενική κινητοποίηση στις 19 Οκτωβρίου 2011.

Όλοι κλείνουμε τα μαγαζιά-εργαστήρια και ραντεβού το πρωί 10 μ.μ. στις 19 Οκτωβρίου 2011 στην πλατεία της Δημοτικής Αγοράς.

Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς

Η ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΟΕΒΕΝΧ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ 19/10/2011

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ