21.8 C
Chania
Friday, March 29, 2024

“Κάποιοι λένε ότι είναι κουλ… ίσως μεταξύ άλλων εφήβων”: Χαμός για το ξεσάλωμα σε πάρτι της Φινλανδής πρωθυπουργού | Βίντεο

Ημερομηνία:

Σάλος ξέσπασε τη Φινλανδία από το βράδυ της Τετάρτης (17/8), καθώς διέρρευσε ένα βίντεο που δείχνει την πρωθυπουργό της χώρας, Σάνα Μάριν, να βρίσκεται σε πάρτι, να πίνει, να χορεύει και να τραγουδά με φίλους της.

Η 36χρονη Μάριν, που είναι πρωθυπουργός της Φινλανδίας από το 2019, δέχεται σκληρή κριτική από πολίτες, αλλά και την αντιπολίτευση στη χώρα της για τη συμπεριφορά της καθώς εκτιμούν πως δεν αρμόζει σε μια ηγέτιδα και κυρίως σε μια περίοδο κρίσης.

Η Σάνα Μάριν πολλές φορές έχει επισκεφθεί μουσικά φεστιβάλ και συναυλίες προκειμένου να διασκεδάσει, προκαλώντας αντιδράσεις. Μάλιστα, φέρεται να της έχουν βγάλει και το παρατσούκλι «Party Sanna».

Σύμφωνα με τα ΜΜΕ της Φινλανδίας, στο πάρτι όπου συμμετείχε η Σάνα Μάριν ήταν μαζί της η διάσημη φινλανδή τραγουδίστρια και στιχουργός, Άλμα, η αδερφή της Άνα, ο φωτογράφος και influencer Γιανίτα Άουτιο, η ραδιοφωνική παραγωγός και παρουσιάστρια τηλεοπτικών εκπομπών Τίνι Βίκστρεμ, η μουσικός Ιλόνα Ιλικόρπι, η ραδιοφωνική παραγωγός Καρολίνα Τουόμινεν, η στιλίστρια Βέσα Σίλβερ και η βουλευτής Ιλμάρι Νούρμινεν.

«Καρφιά» για την εμφάνισή της

Ένας από αυτούς που σχολίασαν αρνητικά το γεγονός είναι παρουσιαστής αθλητικής εκπομπής της χώρας, ο Αλέξι Βαλαβουόρι, ο οποίος έγραψε στο Twitter: «Αυτή είναι η πρωθυπουργός της Φινλανδίας Σάνα Μάριν. Κάποιοι λένε ότι είναι κουλ… ίσως μεταξύ άλλων εφήβων. Αλλά υπεύθυνη ηγέτης για μια χώρα σε κρίση; Είναι μακράν η πιο ανίκανη πρωθυπουργός που είχαμε ποτέ. Δεν ξέρει τίποτα. Πάρε το δερμάτινο σου μπουφάν και παραιτήσου. Ευχαριστώ».

«Αυτό το βίντεο παρουσιάζει την πρωθυπουργό της Φινλανδίας Μάριν Σάνα (μελαχρινή με λευκό παντελόνι & μαύρο τοπ) σε ιδιωτικό πάρτι. Η Φινλανδία υποφέρει από υψηλές τιμές ρεκόρ ηλεκτρικής ενέργειας, έλλειψη υγειονομικής περίθαλψης και επαγγελματιών φροντίδας ηλικιωμένων και έτσι περνάει η ηγέτιδα μας τον χρόνο της!», έγραψε ένας άλλος Φινλανδός στο Twitter.

Και θετικά σχόλια για τη φινλανδή πρωθυπουργό

Ωστόσο, δεν ήταν όλα τα σχόλια αρνητικά με άλλους χρήστες να υποστηρίζουν πως «όταν δουλεύεις σκληρά σαν τη Σάνα Μάριν, τότε μπορείς να κάνεις και… σκληρά πάρτι».

«Η MarinSanna γίνεται σύμβολο της προόδου και μου αρέσει. Αν ζητούσαμε πάντα την άδεια από αυτούς τους συντηρητικούς, δεν θα υπήρχαν γυναίκες πρωθυπουργοί. Με περηφάνια παρουσιάζω αυτό το βίντεο στους φίλους και τους συναδέλφους μου. Ο κόσμος και οι αποδεκτές αξίες αλλάζουν», έγραψε άλλος.

«Με ενοχλεί που το βίντεο δόθηκε στη δημοσιότητα»

Πάντως, από την πλευρά της Μάριν, υπογραμμίστηκε ότι τα βίντεο είναι ιδιωτικά και γυρίστηκαν σε ιδιωτικά δωμάτια πριν από μερικές εβδομάδες.

«Με ενοχλεί που το βίντεο δόθηκε στη δημοσιότητα. Πέρασα το βράδυ με τους φίλους μου. Υπήρχε πάρτι, χορός και τραγούδι», είπε η Μάριν.

Ωστόσο, δεν διευκρίνισε ποιος μπορεί να διέρρευσε το βίντεο. Σύμφωνα με την πρωθυπουργό, είχε καταναλώσει αλκοόλ, αλλά όχι ναρκωτικά.

ieidiseis.gr

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ρούλα Πισπιρίγκου: Η πρώτη της αντίδραση μετά τα ισόβια – Σε κλάματα ξέσπασε η μητέρα της, αμίλητος ο Δασκαλάκης

Σε ισόβια καταδίκασε ομόφωνα το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο τη Ρούλα Πισπιρίγκου για...

Κουτσούμπας: Διευρύνεται ένα ρεύμα αμφισβήτησης της πολιτικής του Μητσοτάκη – Να παλέψουμε για μια εναία Κύπρο

«Διευρύνεται ένα λαϊκό ρεύμα αμφισβήτησης της κυρίαρχης πολιτικής» τόνισε ο...

Κουτσούμπας: Διευρύνεται ένα ρεύμα αμφισβήτησης της πολιτικής του Μητσοτάκη – Να παλέψουμε για μια εναία Κύπρο

«Διευρύνεται ένα λαϊκό ρεύμα αμφισβήτησης της κυρίαρχης πολιτικής» τόνισε ο...