14.8 C
Chania
Δευτέρα, 23 Φεβρουαρίου, 2026

Κάπου έχει χαθει η μπάλα… Κυβερνητική προπαγάνδα στην ενημέρωση για την πανδημία;

Ημερομηνία:

Ίσως για πρώτη φορά με τέτοια ένταση από την έναρξη της πανδημίας μεγάλο τμήμα της ενημέρωσης για την πανδημία δεν αποτελούσε τίποτα άλλο παρά κυβερνητική προπαγάνδα.

Επί πολλών λεπτών ακούγαμε τον Υφυπουργό παρά τω Πρωθυπουργώ, αρμόδιο για το συντονισμό του κυβερνητικού έργου, Άκη Σκέρτσο να επιτίθεται στην αντιπολίτευση και να επαναλαμβάνει το πόσο καλά εχει κάνει τα πάντα η κυβέρνηση.

Αν μη τι άλλο, αυτή η κίνηση αποτυπώνει έναν πανικό της κυβέρνησης που επειδή εκφράζεται σε μία στιγμή κρίσης, εύκολα μπορεί να μετατραπεί σε πανικό των πολιτών.

Και σε τέτοιες στιγμές κρίσης ο πανικός είναι κακός σύμβουλος. Χρειάζεται ψυχραιμία και λογική, που πρέπει να πρυτανεύσει. Πρώτα και κύρια από αυτόν που έλαχε να έχει το τιμονι της χώρας αυτή τη δύσκολη περίοδο.

 

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Μεταφέρεται η εκδήλωση της Καθαράς Δευτέρας στο Δημαρχείο Κισσάμου

Ο Δήμος Κισσάμου ανακοίνωσε τη μεταφορά της εκδήλωσης της Καθαράς Δευτέρας από την παραλία του Τραχηλά στο προαύλιο του Δημαρχείου λόγω ισχυρών ανέμων.

Συνελήφθη 51χρονος για έκθεση ανηλίκου στο Ρέθυμνο

Συνελήφθη 51χρονος κηδεμόνας στο Ρέθυμνο για έκθεση ανηλίκου, ο οποίος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο σε κατάσταση μέθης. Προανάκριση από την Αστυνομία.

Συλλήψεις στο Ρέθυμνο: 37,5 γραμμάρια κοκαΐνης κατασχέθηκαν από αστυνομικούς

Συλλήψεις στο Ρέθυμνο: Αστυνομικοί κατέσχεσαν 37,5 γραμμάρια κοκαΐνης από οικία. Συνελήφθησαν 3 ημεδαποί και 1 αλλοδαπός. Οι συλληφθέντες οδηγούνται στην Εισαγγελία.

Μεγαλειώδης η Μεγάλη Παρέλαση του Ρεθεμνιώτικου Καρναβαλιού ’26

Με 32 ομάδες, 27 άρματα και 10.000+ καρναβαλιστές ολοκληρώθηκε το Ρεθεμνιώτικο Καρναβάλι 2026. Η μεγαλειώδης παρέλαση της Κυριακής της Τυρινής επιβεβαίωσε τη δυναμική του θεσμού.