17.8 C
Chania
Saturday, April 20, 2024

Κάτω Πατήσια: Νέα καταγγελία για τον ιερέα – «Με ρώτησε ποια είναι η αγαπημένη μου στάση κι αν με ικανοποιεί ο άνδρας μου»

Ημερομηνία:

Σοκάρει μια ακόμη νέα καταγγελία σε βάρος του ιερέα από τα Κάτω Πατήσια που κατηγορείται ήδη για τον βιασμό ανήλικης κοπέλας.

Σύμφωνα με όσα είπε η γυναίκα στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», ο ιερέας τις έκανε χυδαίες ερωτήσεις κατά τη διάρκεια της εξομολόγησης ενώ την παρενοχλούσε και με γραπτά μηνυματα.

«Ήθελα να μιλήσω με κάποιον πνευματικό, και μου σύστησαν τον συγκεκριμένο. Του είπα τα θέματα που με απασχολούσαν. Έδειχνε αδιάφορος, εστιαζε το βλέμμα του σε κάποιο συγκεκριμένο μέρος του σώματος και με έφερε σε μεγάλη αμηχανία. Και αφού τελείωσα άρχισε να μου κάνει κάποιες ερωτήσεις που αφορούσαν τη σεξουαλική μου ζωή. Ποια στάση μου αρέσει, αν ο άνδρας μου με ικανοποιεί, αν θα ήθελα να δοκιμάσω κάτι διαφορετικό γιατί είμαστε στον Οίκο του Θεού και πρέπει να είμαστε γυμνοί. Η λέξη «γυμνοί» δεν ήταν με τη μεταφορική έννοια, αλλά να έρθω εγώ με τον ίδιο πιο κοντά, να αποκτήσω εμπιστοσύνη και να είμαι πιο άνετη μαζί του» είπε η καταγγέλλουσα.

«Αυτά έγιναν, δίπλα στον ιερό ναό, έχει ένα γραφείο, το εξομολογητήριο. Μου είπε ότι θα έπρεπε να είμαστε γυμνοί, είχα σοκαριστεί με τις ερωτήσεις. Δεν ήθελα να απαντήσω και με ρωτούσε γιατι είμαι τόσο σφιγμένη και μου είπε να τα πούμε κάποια άλλη στιγμή που θα είμαι πιο έτοιμη γιατί αν δεν μπορώ να ακολουθήσω τους κανόνες και δεν δηλώνω υποταγή στον ίδιο, δεν θα μπορώ να είμαι πνευματικό παιδί του» πρόσθεσε η γυναίκα.

«Πήγα σε έναν άλλο πνευματικό και μου είπε ότι θα έπρεπε να δώσω το όνομα του εν λόγω ιερέα στην Εκκλησία. Με φόβισε λίγο αυτό. Λέω μπορεί να του βγήκε μόνο σε μένα. Περνάει κάποιος καιρός και μου στέλνει ένα γραπτό μήνυμα που έλεγε: “Μήπως το σκέφτηκες καλύτερα και θες να μιλήσουμε, να κλείσουμε ένα ραντεβού στο καινούργιο κτίριο να το δεις και βράδυ; Δεν θα είναι κανείς εκεί, έχω εγώ τα κλειδιά“» συνέχισε.

Όπως λέει η καταγγέλλουσα ο ιερέας της έστειλε μήνυμα αν θέλει να του στείλει μια γυμνή φωτογραφία «όπως τη γέννησε η μάνα της». Τότε θεώρησε ότι κάποιος της κάνει πλάκα και προσποιείται ότι είναι ο παπάς.

«Είμαι σίγουρη ότι όταν γίνει η άρση απορρήτου, όλα αυτά τα μηνύματα μπορεί να τα επαναφέρει η αστυνομία» πρόσθεσε η γυναίκα.

«Αυτά έγιναν το 2021. Θεωρώ ότι οι γυναίκες είναι πολλές και θα αρχίσουν να μιλάνε…»

Τι λέει ο πατέρας του ιερέα

Ο πατέρας του μιλώντας στην ίδια εκπομπή είπε ότι είναι μια οικογένεια ιερέων και ότι καταδικάζει τέτοιες πράξεις, ωστόσο είπε ότι ειναι 150% σίγουρος ότι ο γιος του είναι αθώος.

«Πιστεύω ακράδαντα στον Στέφανο, είναι όλα ψέματα όσα καταγγέλλονται» είπε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα εκτός από τον γιο του είπε οτι έχει εμπιστοσύνη στον δικηγόρο του παιδιού του, που έχει ήδη προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων με την προκλητική συμπεριφορά του και τις ανοίκειες επιθέσεις που εξαπέλυσε στον Γιώργο Παπαδάκη αλλά και τη Φαίη Σκορδά.

topontiki.gr

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Στέφανος Κασσελάκης: Η παρουσίαση του ευρωψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ | Παρακολουθήστε ζωντανά

Το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ παρουσίασε από το Κέντρο Πολιτισμού...

Η Χανιώτισσα συγγραφέας Μάρω Δούκα υποψήφια ευρωβουλευτής με τη Νέα Αριστερά

Την υποψηφιότητα της διακεκριμένης συγγραφέως Μάρως Δούκα για τις...

Με Βέφα Αλεξιάδου, Αγγελική Ηλιάδη και Εύη Βατίδου το ΛΑΟΣ στις Ευρωεκλογές 2024

Τους 42 υποψήφιους για τις Ευρωεκλογές του Ιουνίου ανακοίνωσε...