16.8 C
Chania
Thursday, April 25, 2024

Κίνημα Αλλαγής: Η Φώφη Γεννηματά καθαίρεσε από κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο τον Ανδρέα Λοβέρδο

Ημερομηνία:

Η Πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής Φώφη Γεννηματά με μία αιφνιδιαστική κίνηση καθαίρεσε τον Ανδρέα Λοβέρδο από κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του κόμματος και όρισε στη θέση του, τους Κώστα Σκανδαλίδη και Μιχάλη Κατρίνη.

Συγκεκριμένα, ανακοίνωση του Κινήματος Αλλαγής αναφέρει: «Με απόφαση της προέδρου του Κινήματος Αλλαγής Φώφης Γεννηματά, ως κοινοβουλευτικοί εκπρόσωποι της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Κινήματος Αλλαγής, σύμφωνα με το άρθρο 17 του Κανονισμού της Βουλής, ορίζονται, κατά σειρά, οι βουλευτές Κώστας Σκανδαλίδης και Μιχάλης Κατρίνης».

Η απόφαση αυτή της προέδρου του ΚΙΝΑΛ συνδέεται με τις πληροφορίες που θέλουν τον Ανδρέα Λοβέρδο ναι είναι αποφασισμένος να διεκδικήσει την ηγεσία του κόμματος στο προσεχές συνέδριο που είναι προγραμματισμένο για το ερχόμενο φθινόπωρο.

Η απομάκρυνση του Ανδρέα Λοβέρδου, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες υποστηρίζεται από αρκετά μέλη της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΚΙΝΑΛ, αναμένεται να επιταχύνει τις διεργασίες για μία σύγκρουση για την ηγεσία του κόμματος.

Υπενθυμίζεται ότι ο Ανδρέας Λοβέρδος είναι ένας εκ των στελεχών του ΚΙΝΑΛ που είναι αντίθετος σε οποιασδήποτε σύμπλευση με τον ΣΥΡΙΖΑ, σε αντίθεση με τους Κώστα Σκανδαλίδη και Μιχάλη Κατρίνη, οι οποίοι φέρεται να βλέπουν θετικά μια τέτοια προοπτική.

Με μια λιτή δήλωση αντέδρασε ο Ανδρέας Λοβέρδος στην αντικατάστασή του από τη θέση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου. Αναφέρει συγκεκριμένα: «Η αντικατάστασή μου ως κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του Κινήματος Αλλαγής υπήρξε επιλογή και απόφαση της προέδρου κ. Φ.Γεννηματά, την οποία και ευχαριστώ για τη δυνατότητα που μου παρείχε να εκπροσωπώ στη Βουλή το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής επί πεντέμισι έτη».

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Β. Κασσελάκης: “Ο ξάδερφος μου Στέφανος Κασσελάκης επαναπροσδιορίζει την Αριστερά”

«Πλεονέκτημα και μειονέκτημα το επώνυμό μου», τονίζει ο υποψήφιος...

Κλείνει μεγάλο τμήμα της Ηρώων Πολυτεχνείου λόγω έργων της ΔΕΥΑΧ

Η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Χανίων σας ενημερώνει ότι...

Δράσεις ανάδειξης του εξαιρετικού παρθένου ελαιόλαδου «Kriti»

Η Περιφέρεια Κρήτης και το Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο, σε...

easyJet: Εξι νέες συνδέσεις με την Κρήτη φέτος – Δύο για Χανιά

Είκοσι δύο νέες συνδέσεις με Ελλάδα προσφέρει αυτό το...