25.8 C
Chania
Wednesday, April 24, 2024

Κίνηση με Βαρουφάκη και Μελανσόν για το Plan B στην Ευρώπη προανήγγειλε η Κωνσταντοπούλου | Βίντεο

Ημερομηνία:

Η κυρία Κωνσταντοπούλου είπε πως πρόκειται για ένα πανευρωπαικό προσκλητήριο για να προετοιμαστούν οι λαοί της Ευρώπης για το σχέδιο Β, «γιατί κάποιοι έχουν επενδύσει στο να πουν στον ελληνικό λαό ότι η ιστορία τελείωσε»

«Κίνηση» με Μελάνσόν και Βαρουφάκη για το plan B στην Ευρώπη προανήγγειλε η Ζωή Κωνσταντοπούλου σε νέες της δηλώσεις, λίγες μόνο ώρες έπειτα από το ντιμπέιτ-τηλεμαχία των πολιτικών αρχηγών, το οποίο και έσπευσε να σχολιάσει με ένα αιχμηρό «τιτίβισμα» λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Τετάρτης.

Σε δηλώσεις της στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1 το πρωί της Πέμπτης η υποψήφια με τη Λαϊκή Ενότητα αποκάλυψε ότι ετοιμάζεται να συνυπογράψει από κοινού με τον Γιάνη Βαρουφάκη και τον Ζαν Λικ Μελανσόν μία ευρωπαϊκή διακήρυξη με στόχο, όπως είπε, να κάνουν κάτι πιο… «διευρυμένο».

«Θα δείτε ότι θα εκδοθεί τις επόμενες ώρες μια κοινή δήλωση με τον Μελανσόν, τον Όσκαρ Λαφοντέν, τον Γιάνη Βαρουφάκη όσον αφορά στο ποιο πρέπει να είναι το σχέδιο Β για την Ευρώπη», είπε χαρακτηριστικά η κυρία Κωνσταντοπούλου, σημειώνοντας ότι πρόκειται για ένα πανευρωπαϊκό προσκλητήριο για να προετοιμαστούν οι λαοί της Ευρώπης για το σχέδιο Β «γιατί κάποιοι έχουν επενδύσει στο να πουν στον ελληνικό λαό ότι η ιστορία τελείωσε».

[youtube url=”https://www.youtube.com/watch?v=f3LEjzNRvw0″]

protothema.gr

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ