14.8 C
Chania
Saturday, April 20, 2024

Κίσσαμος: Επιτέθηκε με αποσμητικού χώρου σε 18χρονη και την έστειλε στο νοσοκομείο – Στο ψυχιατρείο ο δράστης

Ημερομηνία:

Αποσμητικό χώρου και όχι καυστικό υγρό ήταν αυτό που δέχθηκε στο πρόσωπο 18χρονη κοπέλα χθες το βράδυ στον Κίσσαμο Χανίων, σύμφωνα με την αστυνομία.

Η επίθεση προκάλεσε αίσθηση καθώς συνέβη μετά το πρόσφατο περιστατικό στον Πειραιά ενώ είναι σε εξέλιξη η δίκη για την επίθεση με βιτριόλι στην Ιωάννα Παλιοσπύρου.

Ήδη συνελήφθη ο δράστης ο οποίος ομολόγησε την πράξη του και παρέδωσε στους αστυνομικούς το μπουκάλι με το αποσμητικό που χρησιμοποίησε.

Πρόκειται για έναν 56χρονο ο οποίος συνελήφθη γύρω στις 10 το βράδυ της Πέμπτης και σύμφωνα με πληροφορίες έχει ψυχολογικά προβλήματα, γι αυτό με εντολή εισαγγελέα οδηγήθηκε στο ψυχιατρείο Χανίων.

Ο 56χρονος εμφανίστηκε μπροστά στην 18χρονη κοπέλα, η οποία περπατούσε στον δρόμο και την ψέκασε στο πρόσωπο, με αποτέλεσμα να της προκαλέσει πρόβλημα στα μάτια.

Το κορίτσι άρχισε να φωνάζει ενώ ο δράστης τράπηκε σε φυγή .

Η 18χρονη μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου έγινε καθαρισμός στα μάτια της και πήρε εξιτήριο με την προϋπόθεση να επανέλθει σε συγκεκριμένο χρόνο για να γίνει ένας δεύτερος καθαρισμός προκειμένου να μην έχει κάποιο πρόβλημα.

Μετά την έξοδό της από το νοσοκομείο κατήγγειλε το περιστατικό στην αστυνομία και ύστερα από έρευνες εντοπίστηκε ο δράστης και συνελήφθη.

Η ανακοίνωση της Ελληνικής Αστυνομίας: 

Συνελήφθη το βράδυ της Πέμπτης από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κισσάμου ημεδαπός για πρόκληση επικίνδυνης  σωματικής βλάβης σε βάρος ημεδαπής.

Ειδικότερα, βραδινές ώρες της Τετάρτης σε περιοχή του Δήμου Κισσάμου, ο συλληφθείς προσέγγισε την ημεδαπή και απρόκλητα, με τη χρήση αποσμητικού σπρέι, της προκάλεσε σωματικές βλάβες στα μάτια.

Η ημεδαπή μεταφέρθηκε για παροχή ιατρικής φροντίδας στο Κέντρο Υγείας Κισσάμου και στη συνέχεια στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων.

Ακολούθως, μεσημεριανές ώρες χθες, Πέμπτη κατήγγειλε τη σε βάρος της πράξη και από τις επακόλουθες έρευνες των αστυνομικών, βραδινές ώρες της ίδιας ημέρας ο δράστης εντοπίστηκε και συνελήφθη.

Προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Κισσάμου.

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Στέφανος Κασσελάκης: Η παρουσίαση του ευρωψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ | Παρακολουθήστε ζωντανά

Το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ παρουσίασε από το Κέντρο Πολιτισμού...

Η Χανιώτισσα συγγραφέας Μάρω Δούκα υποψήφια ευρωβουλευτής με τη Νέα Αριστερά

Την υποψηφιότητα της διακεκριμένης συγγραφέως Μάρως Δούκα για τις...

Με Βέφα Αλεξιάδου, Αγγελική Ηλιάδη και Εύη Βατίδου το ΛΑΟΣ στις Ευρωεκλογές 2024

Τους 42 υποψήφιους για τις Ευρωεκλογές του Ιουνίου ανακοίνωσε...